uzkodas ballītei

« previous entry | next entry »
Feb. 3., 2015 | 05:32 pm
posted by: iguaana in pajautaa

tā kā man izlaidums, daudzi pieteikušies atnākt saskandināt un kādu puķi iedot. galīgi nav ne vēlmes, ne laika gatavot un ir neliels mazbudžets. kas ir tās vienkāršās , garšīgās un nedārgās uzkodas, ko ātri pagatavojat un draugiem patīk??? būs ap cilvēkiem 20it.
būs noteikti tradicionāla dārzeņu plate ar mērcītēm dažādām. idejas?:)

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {15}

Azamat Bagatov

from: [info]termostats
date: Feb. 3., 2015 - 05:47 pm
#

Atbildēt | Diskusija


from: [info]iguaana
date: Feb. 3., 2015 - 07:15 pm
#

nejau tāds mazbudžets, haha. un tas ir večiem, nevis smukām, gudrām meitenēm.

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]fedrs
date: Feb. 3., 2015 - 06:08 pm
#

Zaptsmaizes.

Atbildēt | Diskusija


Princese Zeltīte

from: [info]elina
date: Feb. 3., 2015 - 06:27 pm
#

tā sagribējās zaptsmaizes! eju taisīt.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


putnupr

from: [info]putnupr
date: Feb. 4., 2015 - 12:28 pm
#

Tavs posts savukaart uzdzina rasolkāri

Atbildēt | Iepriekšējais


multisulinj

from: [info]multisulinj
date: Feb. 3., 2015 - 06:43 pm
#

popkorns

Atbildēt


from: [info]adelise
date: Feb. 3., 2015 - 06:59 pm
#

bagete + svaigais siers (ar zaļumiem) + pa virsu šķēlīte saulē kaltētā tomāta + baziliks (var iztikt) = pirkstus var apēst

Atbildēt | Diskusija


from: [info]iguaana
date: Feb. 3., 2015 - 07:14 pm
#

paldies;)

Atbildēt | Iepriekšējais


blond

from: [info]blond
date: Feb. 3., 2015 - 07:55 pm
#

Nu, es reiz biju pasākumā, kur visa vakara garumā krāsnī tika ceptas kartupeļu pusītes kā mazas "bļodiņas", katrai virsū mazs speķa gabaliņš, uzbērti pipari. Neatceros par sīpolu - tas varbūt sadeg, pirms kartupelis ir gatavs.

Atbildēt


rūsganais sprakšķis

from: [info]mufs
date: Feb. 3., 2015 - 08:05 pm
#

esmu taisijusi biezpienmaizes ar ķiemnēm. siļķmaizes.krāsnī ceptas siermaizes.

tortiljas čipšus krāsnī apcep ar sieru/desu/dārzeni

Atbildēt | Diskusija


from: [info]iguaana
date: Feb. 3., 2015 - 09:32 pm
#

aha, bija doma- vārīts kartupelis, biezpiens un siļķes gabaliņš, ja sanāks laika uztaisīt:) siermaizes krāsnī ari der, tik man mazā cepeškrāsns. paldies!

Atbildēt | Iepriekšējais


shpliina

from: [info]peetersiilis
date: Feb. 3., 2015 - 09:42 pm
#

šampinjoni, kuri pildīti ar sieru (kausētais labāk, es gan mēdzu jaukt kaustēto ar parasto, lai stingrāk)(ja ir tādi lielāki, var pamanīties ielikt arī kādu žāvētas gaļas gabaliņu un, kad izņemti no cepeškrāsns, izrotāt ar kādu zaļumu).
nemirstošās pildītās olas.
iesmiņi, kur saspraust visu, kas ir pa kabatai - marinējumi, siers, kāds žavētas gaļas kubiciņš.
Tuk-tuk krekeri, kuriem uzkrāmē pikuci svaigā siera un, lai estētiskāk, izrotā ar kādu zaļumu! (man darbā šie nozuda viens un divi)
Vēl arī var uz pannas garšvielās apraut papriku, kas sagriezta šēkēlītes, un pēc tam uz katras šķēlītes uzkrāmēt gabaliņu sniega bumbas - var ne veselu. (tas siers, bet gardāk ne tas, kas parastais, bet tas, kas arī ar garšvielām un papriku jau).

Atbildēt | Diskusija


from: [info]iguaana
date: Feb. 3., 2015 - 10:58 pm
#

o! patiešām paldies- biju piemirsusi par ''iesmiņiem'' kā bērnībā:))) krekeri ar derēs.

Atbildēt | Iepriekšējais


asns

from: [info]ho_tai
date: Feb. 4., 2015 - 12:09 am
#

Kārtainā mīkla! Var par pamatni un augšā tas, ko liek uz picām- manā gadījumā parasti malta gaļa, siers, marinēti gurķi, kečups, kāda paprika vai tomāts. Vai fiksie pīrādziņi ar sieru, kas sajauktu ar jēlu olu un sēkliņām pa virsu. Lai ātrāk es parasti parullēju plāksni lielāku, salieku pildījumu, satinu rullī un sagriežu ripiņās.

Atbildēt | Diskusija


from: [info]iguaana
date: Feb. 4., 2015 - 10:42 am
#

o ! arī derēs. skāde vien tas, ka cepeškrāsns maza, bet nu likšu vairākkārt:)

Atbildēt | Iepriekšējais