Aukstā zupa
« previous entry | next entry »
Maijs. 28., 2014 | 09:43 am
posted by: vakardiena in pajautaa
Kāda ir jūsu mīļākā (drusku netradicionālā) aukstās zupas recepte?
Paldies!
Paldies!
from:
la_cumparsita
date: Maijs. 28., 2014 - 09:48 am
#
http://klab.lv/users/la_cumparsita/5909
Atbildēt
from:
antuanete
date: Maijs. 28., 2014 - 09:48 am
#
Atbildēt | Diskusija
from:
scaramouche
date: Maijs. 28., 2014 - 09:53 am
#
Ā, un baltajā arī redīsi nav slikti.
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
str
date: Maijs. 28., 2014 - 10:00 am
#
bet vēl viena recepte ir ar blenderētu cukīnī, fetas sieru, ķiploku, zaļumiem un ūdeni.
Atbildēt
from:
grizzly_bear
date: Maijs. 28., 2014 - 10:05 am
#
Atbildēt
from:
soul_embraced
date: Maijs. 28., 2014 - 10:08 am
#
man drīzāk ir jautājums vai neviens nekad nav taisījis okrošku (uz kvasa bāzes)? Ja jā, tad kādā kombinācijā bija ok?
Atbildēt | Diskusija
from:
neraate
date: Maijs. 28., 2014 - 04:46 pm
#
ieguglējot noteikti var atrast arī labas receptes, bet es baidos. trauma :D
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
cosmo_shiva2
date: Maijs. 28., 2014 - 10:25 am
#
Atbildēt
from:
rasbainieks
date: Maijs. 28., 2014 - 10:28 am
#
Atbildēt
from:
digna
date: Maijs. 28., 2014 - 11:46 am
#
Atbildēt
from:
marre
date: Maijs. 28., 2014 - 04:19 pm
#
Atbildēt
from:
varmaaka
date: Maijs. 28., 2014 - 04:40 pm
#
Burka marinēto biešu;
1 L paka kerfīrs;
bunte diļļu;
buinte loku;
laba ēdamkarote sinepju;
sāls;
mellie pipperi;
drusku smalki sagriezts gurķis, bet var arī nebūt.
ūdens, ja šķiet par biezu.
Atbildēt
from:
iguaana
date: Maijs. 28., 2014 - 09:29 pm
#
Atbildēt
from:
nenoteiksme
date: Maijs. 29., 2014 - 12:53 am
#
Atbildēt
from:
halina
date: Maijs. 30., 2014 - 01:05 pm
#
Mums tradicionālā tiek taisīta no novārītām jaunajām bietītēm (biežu un lapu daļu novāra ūdenī, parasti ar sāli). Un kad zupa atdzisusi, tad lieto pēc vajadzības pievienojot visu ko (tradicionāli, gurķi, olu, zaļumus, varbūt vēl kaut ko... un kefīru).
Vāczemē tādas jaunās bietītes īsti dabūt nevar (ja nav pašam sava biešu vaga, ko retināt), tapēc lietoju vidēja lieluma tirgū pieejamās svaigās bietes. Ja ir labas lapas, tad tās arī vāru, ja ne, tad ne.
Atbildēt