Kafijas gatavotājs
« previous entry | next entry »
Feb. 4., 2014 | 12:47 am
posted by: malafemmina in pajautaa
Ja Tu, kafiju lietojošais vai pārzinošais cibiņ, zini, kā šo trauku/iekārtu/aparātu (http://www.conranshop.co.uk/conrancata log/product/xlarge/global/images/main/25 0221.png) pareizi saukt latviski, lūdzu, bagātini manu vārdu krājumu! Espreso vārāmais, mokas aparāts...? Grazie mille jau iepriekš!
from:
jackalope
date: Feb. 4., 2014 - 12:56 am
#
Atbildēt
from:
karmena
date: Feb. 4., 2014 - 12:58 am
#
Atbildēt
from:
fleur
date: Feb. 4., 2014 - 12:58 am
#
Atbildēt
from:
traffico
date: Feb. 4., 2014 - 01:19 am
#
Tagad man skaidra note! :)
Atbildēt
from:
10punkts15
date: Feb. 4., 2014 - 01:51 am
#
Atbildēt | Diskusija
from:
crescendo
date: Feb. 4., 2014 - 09:45 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
negaisiic
date: Feb. 4., 2014 - 11:09 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
karmena
date: Feb. 4., 2014 - 11:42 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
rasbainieks
date: Feb. 4., 2014 - 01:56 am
#
Atbildēt
from:
fedrs
date: Feb. 4., 2014 - 09:13 am
#
Atbildēt
from:
antuanete
date: Feb. 4., 2014 - 09:32 am
#
Atbildēt | Diskusija
from:
watt
date: Feb. 4., 2014 - 10:11 am
#
Espresso (/ɛˈspɹɛsəʊ/ italian: /eˈsprɛsso/) is coffee brewed by forcing a small amount of nearly boiling water under pressure through finely ground coffee beans.
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
zetinja
date: Feb. 4., 2014 - 10:34 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
+1
from:
negaisiic
date: Feb. 4., 2014 - 11:08 am
#
Man šitāda arī reiz bija, bet tad apnika ņemšanās ar tiem biezumiem pēc tam, tāpēc atmetu visai nodarbei ar roku!
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
Re: +1
from:
zetinja
date: Feb. 4., 2014 - 11:10 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais
Re: +1
from:
zetinja
date: Feb. 4., 2014 - 12:03 pm
#
However, the maximum pressure for coffee extraction that can be achieved with a Moka pot is 1.5 bar[citation needed]. According to the Italian Espresso National Institute and the Specialty Coffee Association of America, an espresso must be made using a precise extraction pressure of 9 bar.[10][11] So, while a Moka coffee pot can produce a crema similar to espressos, different equipment is required to make a true espresso.
process ir tas pats, tikai spiediens atšķiras. Mūžu dzīvo, mūžu mācies.
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
Re: +1
from:
malafemmina
date: Feb. 4., 2014 - 01:41 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais