Plūmes
« previous entry | next entry »
Aug. 17., 2013 | 09:45 pm
posted by: melnaa_maashele in pajautaa
Dārgās dāmas un kungi!
Ko jūs darāt ar dzeltenajām aličām (tām, kas mazas dzeltenas plūmītes)..?
Saldu (un ne tikai) ievārījumu receptes welcome!
Ko jūs darāt ar dzeltenajām aličām (tām, kas mazas dzeltenas plūmītes)..?
Saldu (un ne tikai) ievārījumu receptes welcome!
from:
sirdna
date: Aug. 17., 2013 - 10:03 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from:
melnaa_maashele
date: Aug. 17., 2013 - 10:09 pm
#
Tādēļ arī gribas kādu svaigu ideju, nevis parasto aličas + megadaudz cukurs variantu...
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
krii
date: Aug. 17., 2013 - 10:16 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from:
rasbainieks
date: Aug. 17., 2013 - 10:19 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
krii
date: Aug. 17., 2013 - 10:25 pm
#
http://www.receptes.lv/receptes/tke
http://virtuve.calis.lv/receptes/konser
Un, protams: http://klab.lv/users/kuminjsh/790141.ht
Krieviski:
http://gotovim-doma.ru/view.php?r=778-r
http://www.gastronom.ru/recipe/8403/sou
ai, un vispār - pilna Google.:)
No savas pieredzes varu teikt, ka autentiskai garšai obligātie ingredienti ir 3:
aličas, kinza un pipari. Ļoti vēlami arī ķiploki, baziliks, dažādi zaļumi, bet ar to visu var variēt.
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
melnaa_maashele
date: Aug. 17., 2013 - 10:30 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
blond
date: Aug. 18., 2013 - 12:20 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
krii
date: Aug. 18., 2013 - 10:56 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from:
krii
date: Aug. 18., 2013 - 10:57 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
up
date: Aug. 17., 2013 - 10:32 pm
#
Atbildēt
from:
karmena
date: Aug. 17., 2013 - 10:35 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from:
melnaa_maashele
date: Aug. 18., 2013 - 02:32 am
#
Kādā proporcijā Tu liec (iesaki likt) cukuru..? :)
Atbildēt | Iepriekšējais
from:
ninona
date: Aug. 18., 2013 - 04:12 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from:
morraa
date: Aug. 18., 2013 - 07:45 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais