pajautaa

Plūmes

« previous entry | next entry »
Aug. 17., 2013 | 09:45 pm
posted by: melnaa_maashele in pajautaa

Dārgās dāmas un kungi!

Ko jūs darāt ar dzeltenajām aličām (tām, kas mazas dzeltenas plūmītes)..?

Saldu (un ne tikai) ievārījumu receptes welcome!

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {14}

Krāšņais Kurvjziedis

from: [info]krii
date: Aug. 17., 2013 - 10:25 pm
#

Te dažas receptes:
http://www.receptes.lv/receptes/tkemali/
http://virtuve.calis.lv/receptes/konservesana/dazadi/tkemali-gruzijas-kecups/
Un, protams: http://klab.lv/users/kuminjsh/790141.html :)
Krieviski:
http://gotovim-doma.ru/view.php?r=778-recept-Sous-iz-sliv-Tkemali
http://www.gastronom.ru/recipe/8403/sous-tkemali

ai, un vispār - pilna Google.:)
No savas pieredzes varu teikt, ka autentiskai garšai obligātie ingredienti ir 3:
aličas, kinza un pipari. Ļoti vēlami arī ķiploki, baziliks, dažādi zaļumi, bet ar to visu var variēt.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Vieta Jūsu reklāmai

from: [info]melnaa_maashele
date: Aug. 17., 2013 - 10:30 pm
#

Paldies! Paldies! Paldies!

Atbildēt | Iepriekšējais


blond

from: [info]blond
date: Aug. 18., 2013 - 12:20 am
#

Kas man pie visa šitā nepatīk, ir dilles. Es taisītunkaut ko austrumniecisku, vaebūt ar drusku kumina, kādu anīsa zvaigzni, koriandru, čilli, ingvēru... Bet tas tik tā, uz fikso kas ienāk prātā.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Krāšņais Kurvjziedis

from: [info]krii
date: Aug. 18., 2013 - 10:56 am
#

Es esmu metusi klāt visu ko, ieskaitot krutnagliņas. Mēdz sanākt ļoti dažādi varianti, bet man līdz šim visi šķituši garšīgi.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Krāšņais Kurvjziedis

from: [info]krii
date: Aug. 18., 2013 - 10:57 am
#

Sasodīts - kruStnagliņas, protams, nevis krutās nagliņas.:)

Atbildēt | Iepriekšējais