Aug. 17., 2013 | 10:25 pm
No:: krii
Te dažas receptes:
http://www.receptes.lv/receptes/tke mali/
http://virtuve.calis.lv/receptes/konser vesana/dazadi/tkemali-gruzijas-kecups/
Un, protams: http://klab.lv/users/kuminjsh/790141.ht ml :)
Krieviski:
http://gotovim-doma.ru/view.php?r=778-r ecept-Sous-iz-sliv-Tkemali
http://www.gastronom.ru/recipe/8403/sou s-tkemali
ai, un vispār - pilna Google.:)
No savas pieredzes varu teikt, ka autentiskai garšai obligātie ingredienti ir 3:
aličas, kinza un pipari. Ļoti vēlami arī ķiploki, baziliks, dažādi zaļumi, bet ar to visu var variēt.
http://www.receptes.lv/receptes/tke
http://virtuve.calis.lv/receptes/konser
Un, protams: http://klab.lv/users/kuminjsh/790141.ht
Krieviski:
http://gotovim-doma.ru/view.php?r=778-r
http://www.gastronom.ru/recipe/8403/sou
ai, un vispār - pilna Google.:)
No savas pieredzes varu teikt, ka autentiskai garšai obligātie ingredienti ir 3:
aličas, kinza un pipari. Ļoti vēlami arī ķiploki, baziliks, dažādi zaļumi, bet ar to visu var variēt.