krii

Aug. 17., 2013 | 10:25 pm
No:: krii

Te dažas receptes:
http://www.receptes.lv/receptes/tkemali/
http://virtuve.calis.lv/receptes/konservesana/dazadi/tkemali-gruzijas-kecups/
Un, protams: http://klab.lv/users/kuminjsh/790141.html :)
Krieviski:
http://gotovim-doma.ru/view.php?r=778-recept-Sous-iz-sliv-Tkemali
http://www.gastronom.ru/recipe/8403/sous-tkemali

ai, un vispār - pilna Google.:)
No savas pieredzes varu teikt, ka autentiskai garšai obligātie ingredienti ir 3:
aličas, kinza un pipari. Ļoti vēlami arī ķiploki, baziliks, dažādi zaļumi, bet ar to visu var variēt.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: