pajautaa

Gaļa

« previous entry | next entry »
Jun. 25., 2013 | 08:50 pm
posted by: reportiere in pajautaa

Kad nu pa svētkiem visi esam kārtīgi saštopējušies šašlikus un desas, varbūt varat padalīties - kuros veikalos/veikaliņos/tirgos šobrīd nopērkami, protams - jūsuprāt, gardākie?
Zinu, ka labākā atbilde būtu marinēt pašrocīgi (un otra labākā - neēst vispār), bet gadījums spiež iztikt ar gataviem veikalu variantiem.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {11}

from: [info]digna
date: Jun. 25., 2013 - 09:05 pm
#

Gardākie kas un marinēt ko?

Atbildēt | Diskusija


Accusativus cum infinitivo

from: [info]reportiere
date: Jun. 25., 2013 - 09:08 pm
#

Šašliki, desas

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]eermaniitis
date: Jun. 26., 2013 - 07:37 am
#

sky gruzīnu desiņas - tur ir gaļa

Atbildēt | Iepriekšējais


traffico

from: [info]traffico
date: Jun. 25., 2013 - 10:15 pm
#

Prizma

Atbildēt


wensdy

from: [info]wensdy
date: Jun. 25., 2013 - 10:19 pm
#

pati neēdu, bet vecāki bija sajūsmā par cūkgaļu franču gaumē - mīksta un bez treknumiem. rimi vai supernetto.

Atbildēt


rūsganais sprakšķis

from: [info]mufs
date: Jun. 25., 2013 - 10:57 pm
#

par desām nezinu, bet cūķgaļu cik darba pasākumiem nācies pirkt, esmu ņēmsi Rimi paštapinātos, nudien nekādas vainas un gribas ticēt,ka mazāk konservantu un ķīmijas.

Atbildēt


di_wine

from: [info]di_wine
date: Jun. 25., 2013 - 10:59 pm
#

Stulbi, bet fakts, ka biju sajūsmā par Maximas cūkgaļu majonēzē, tādos plastmasas bunduļos. Bet tas gadījumā, ja garšo arī cauraudzis speķītis un treknumiņi.

Atbildēt


Azamat Bagatov

from: [info]termostats
date: Jun. 25., 2013 - 11:43 pm
#

Neēst vispār gan nav labs, bet gan pilnīgi garām ieteikums.

Es atbildēšu offtopikā, bet tiešām ieteikšu mēģināt kaut kā tomēr samarinēt pašiem. Tas ir ļoti vienkārši un rezultāts, ja pacenšas, var sanākt kruts jau pirmajā reizē. Es arī kādreiz baidījos no marinēšanas, likās, ka baigais čakars, bet nu kaut kā citādāk vairs negribas.

Mīnuss visādiem Maximu un citiem gatavajiem šašlikiem ir tāds, ka tu tajā ciet esošajā un bieži ar necaurspīdīgu marinādi pilnajā iepakojumā neredzi, kādi ir tie gabaliņi, un tā ir problēma. Tur var būt gan nepareizais izmērs, gan nepareizs treknuma balanss konkrētā gabaliņā utt.

Bet, ja tomēr par gatavajiem - pirms pāris gadiem bija kaut kādi laikam Talsu gaļas kombināta šašliki tādos taisnstūrveida ļodzīgos iepakojumos ap 1Kg, etiķete zaļganā krāsā. Tie bija labi.

Bet novēlu, lai izdodas atrast īsto bez gariem eksperimentiem! :)

Atbildēt | Diskusija


Accusativus cum infinitivo

from: [info]reportiere
date: Jun. 26., 2013 - 10:23 am
#

Baiļu no marinēšanas nav, bet laika trūkums līdz attiecīgajam pasākumam gan baiss. :) Tāpēc arī taujāju, jo veikalā pirktie (izņemot tos Talsu, starp citu, paldies, biju aizmirsusi) pa lielam liekas sausi, vienveidīgi un nekādi.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


putnu novērotājs

from: [info]_re_
date: Jun. 26., 2013 - 10:37 am
#

es ar par talsu biju piemirsusi. šogad par labiem atzinuši esam rēzeknas gaļas kombināta klasisko.

Atbildēt | Iepriekšējais


tas neizlasāmais jūzerneims

from: [info]bax55hqy8dlb
date: Jun. 26., 2013 - 10:22 am
#

http://www.tapan.lv/category/about-us/?lang=lv
http://goo.gl/maps/YInao

ļoti garšīgs šašļiks par labu cenu.

Atbildēt