termostats

Jun. 25., 2013 | 11:43 pm
No:: termostats

Neēst vispār gan nav labs, bet gan pilnīgi garām ieteikums.

Es atbildēšu offtopikā, bet tiešām ieteikšu mēģināt kaut kā tomēr samarinēt pašiem. Tas ir ļoti vienkārši un rezultāts, ja pacenšas, var sanākt kruts jau pirmajā reizē. Es arī kādreiz baidījos no marinēšanas, likās, ka baigais čakars, bet nu kaut kā citādāk vairs negribas.

Mīnuss visādiem Maximu un citiem gatavajiem šašlikiem ir tāds, ka tu tajā ciet esošajā un bieži ar necaurspīdīgu marinādi pilnajā iepakojumā neredzi, kādi ir tie gabaliņi, un tā ir problēma. Tur var būt gan nepareizais izmērs, gan nepareizs treknuma balanss konkrētā gabaliņā utt.

Bet, ja tomēr par gatavajiem - pirms pāris gadiem bija kaut kādi laikam Talsu gaļas kombināta šašliki tādos taisnstūrveida ļodzīgos iepakojumos ap 1Kg, etiķete zaļganā krāsā. Tie bija labi.

Bet novēlu, lai izdodas atrast īsto bez gariem eksperimentiem! :)

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: