« previous entry | next entry »
Maijs. 28., 2013 | 01:42 pm
posted by: ziema in pajautaa

Kā patērēt kilogramu rabarberu, ja konditorejas izstrādājumus, maizes un desertus neēdu, un ievārījumus arī ne?
Žēl mest ārā.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {24}

missalise

from: [info]missalise
date: Maijs. 28., 2013 - 01:47 pm
#

Tieši vakar redzēju Draugiem.lv kaut kādu recepti - zirņu - rabarberu biezzupa.

Atbildēt | Diskusija


from: [info]ziema
date: Maijs. 28., 2013 - 01:53 pm
#

Ja Tev gadās atrast, varbūt vari pārpublicēt? Neesmu draugos, netikšu klāt.

Atbildēt | Iepriekšējais


Ho=Taï

from: [info]hotai
date: Maijs. 28., 2013 - 01:47 pm
#

mērcē cukurā un ēd nost.

Atbildēt | Diskusija


from: [info]ziema
date: Maijs. 28., 2013 - 01:53 pm
#

Brr, viena no bērnības šausmīgākajām atmiņām :)

Atbildēt | Iepriekšējais


Inde

from: [info]auksts_entelekt
date: Maijs. 28., 2013 - 01:48 pm
#

kompots

Atbildēt


from: [info]amatieris
date: Maijs. 28., 2013 - 01:50 pm
#

Ķīselis. Gan izdzersies.

Atbildēt | Diskusija


Spītniece

from: [info]ocher
date: Maijs. 28., 2013 - 02:18 pm
#

+1

Atbildēt | Iepriekšējais


shpliina

from: [info]peetersiilis
date: Maijs. 28., 2013 - 03:20 pm
#

+1

Atbildēt | Iepriekšējais


Max

from: [info]m_x
date: Maijs. 28., 2013 - 01:50 pm
#

RawGardenā bija garšīgs kokčiks - rabarberi, mellenes, banāns un varbūt vēl kas. var taisīt līdzīgus ;)

Atbildēt | Diskusija


from: [info]ziema
date: Maijs. 28., 2013 - 01:54 pm
#

O, šis izklausās ļoti garšīgi, paldies! Būs tikai jāizdomā, kā tikt galā ar rabarbera "koksni" :)

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]lapsa123
date: Maijs. 28., 2013 - 01:56 pm
#

žāvēti rabarberi ir loti garšīgi!

Atbildēt | Diskusija


from: [info]ziema
date: Maijs. 28., 2013 - 02:21 pm
#

Vai viņus arī mājas apstākļos cepeškrāsnī var sažāvēt?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]lapsa123
date: Maijs. 28., 2013 - 03:14 pm
#

protams!
Sagriez kubiņos, apcukuro, paturi dienu, tad izkās, saliec uz paplātes, var saulē apžāvēt, var likt uzreiz cepeškrāsnī un ~20-30grādos žāvēt.

Tikai skaties, neapēd pirms gatavi. :)

process nav ātrs, rezultāts garšīgs bez gala.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]ziema
date: Maijs. 28., 2013 - 03:22 pm
#

Paldies! Šo arī mēģināšu :)

Atbildēt | Iepriekšējais


lielais

from: [info]laielais
date: Maijs. 28., 2013 - 02:31 pm
#

Rabareberu morsiņš karstam laikam kā radīts.

Atbildēt | Diskusija


putnu novērotājs

from: [info]_re_
date: Maijs. 28., 2013 - 06:01 pm
#

kā to morsu gatavo?

Atbildēt | Iepriekšējais


vilkate

from: [info]vilkate
date: Maijs. 28., 2013 - 02:46 pm
#

Var taisīt rabarberu čatniju, piemēram - http://annabirmane.wordpress.lv/2012/06/28/sodien-rabarberu-catnijs/

Atbildēt | Diskusija


from: [info]ziema
date: Maijs. 28., 2013 - 03:21 pm
#

Padaudz cukura, bet izklausās ļoti gards, paldies!

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]chaika
date: Maijs. 28., 2013 - 02:47 pm
#

dari kvasu! :D

Atbildēt


from: [info]pashizgaazeejs
date: Maijs. 28., 2013 - 02:53 pm
#

Uzputenis

Atbildēt


Petrovichs

from: [info]petrovichs
date: Maijs. 28., 2013 - 04:47 pm
#

Rabarberu ķīselis ar klimpām, piemēram. Lielisks saldais ēdiens :)
Ja nepatīk klimpas, var ar putukrējumu. Var arī tāpat vien.

Atbildēt


pepija

from: [info]pepija
date: Maijs. 28., 2013 - 07:15 pm
#

nu mēs te nesen blenderējām tāpat zaļus padzērienam ar apelsīniem un piparmētrām +cukurs vai sīrups pēc garšas. iznāk gandrīz līdzīgāk biezzupai, bet dikti gardi. un, kad pielej spraitu, tad vispār viss šūmējas un burbuļo un nav jāēd ar karoti :)

Atbildēt


Wong

from: [info]imix
date: Maijs. 28., 2013 - 10:55 pm
#

iemarinē tajos rabarberos šašliku !!!

Atbildēt | Diskusija


from: [info]ziema
date: Maijs. 29., 2013 - 12:33 am
#

Lieliska doma! Skābā viņš ātri paliks mīksts. Tikai jāatrod kāds pajumtes grils.

Atbildēt | Iepriekšējais