« previous entry | next entry »
Jan. 17., 2006 | 10:26 am
posted by: 4 in pajautaa
1) Vai kaads zin, kaa pagatavot mezjacuukji?
2) Kaads viins piedienas pie mezjalopu galjas?
3) Kaadas piedevas buutu vislabaakaas?
Ledusskapii gaida kaadi +/-2 kg mezjacuukas shkjinjkjis.
2) Kaads viins piedienas pie mezjalopu galjas?
3) Kaadas piedevas buutu vislabaakaas?
Ledusskapii gaida kaadi +/-2 kg mezjacuukas shkjinjkjis.
from: mamuts
date: Jan. 17., 2006 - 10:52 am
#
Atbildēt | Diskusija
from: 4
date: Jan. 17., 2006 - 11:08 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: mamuts
date: Jan. 17., 2006 - 12:11 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: oblica
date: Jan. 17., 2006 - 10:52 am
#
Atbildēt | Diskusija
from: laukuroze
date: Jan. 17., 2006 - 11:00 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: oblica
date: Jan. 17., 2006 - 11:06 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: 4
date: Jan. 17., 2006 - 11:13 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: 4
date: Jan. 17., 2006 - 11:08 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: oblica
date: Jan. 17., 2006 - 11:13 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: 4
date: Jan. 17., 2006 - 11:15 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: mazheks
date: Jan. 17., 2006 - 10:57 am
#
Atbildēt | Diskusija
from: 4
date: Jan. 17., 2006 - 11:07 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: mikstmiesis
date: Jan. 17., 2006 - 11:14 am
#
/salikums būs interesants, bet nu ne klasisks. jo opamatā ar zīdītāju gaļu lieto sarkanvīnus, bet ar pārējo gaļu baltvīnus. ar medījumiem biežāk sausos vīnus.
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: 4
date: Jan. 17., 2006 - 11:18 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: nenormaaliigaa
date: Jan. 17., 2006 - 04:56 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: 4
date: Jan. 17., 2006 - 05:38 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: mikstmiesis
date: Jan. 17., 2006 - 11:09 am
#
kopējais gatavošanas laiks vismaz 2 h, ja nav zināms vai tajā gaļā nav trihinellas. pasnidz kopā ar vārītiem kartupeļiem un kādu sauso sarkanvīnu, kuram būtu spēcīga un piesātināta garša (man pašam patiktu kāds Austrālijas vai Spānijas sausais sarkanvīns).
Atbildēt | Diskusija
from: 4
date: Jan. 17., 2006 - 11:12 am
#
trihinellas tachu nav nekas dziivs vai ne? paga, es laikam negribu zinaat atbildi...:/
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: oblica
date: Jan. 17., 2006 - 11:14 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: mikstmiesis
date: Jan. 17., 2006 - 11:15 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: 4
date: Jan. 17., 2006 - 11:16 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: mikstmiesis
date: Jan. 17., 2006 - 11:15 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: mazheks
date: Jan. 17., 2006 - 01:46 pm
#
izplatās lūk šitā
aber izskatās sekojoši
Atbildēt | Diskusija
from: 4
date: Jan. 17., 2006 - 01:48 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: mikstmiesis
date: Jan. 17., 2006 - 02:18 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais