« previous entry | next entry »
Jan. 17., 2006 | 10:26 am
posted by: 4 in pajautaa

1) Vai kaads zin, kaa pagatavot mezjacuukji?
2) Kaads viins piedienas pie mezjalopu galjas?
3) Kaadas piedevas buutu vislabaakaas?

Ledusskapii gaida kaadi +/-2 kg mezjacuukas shkjinjkjis.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {100}

from: [info]mikstmiesis
date: Jan. 17., 2006 - 11:23 am
#

nu nezinu gan. es vienmēr pirms ēšanas padomāju, kādus mājdzīvniekus savā gaļā varētu dabūt, un tikai tad izvēlos pagatavošanas metodi.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]4
date: Jan. 17., 2006 - 11:29 am
#

apskauzju tava kunngja stiprumu.. un nervus ar.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]mikstmiesis
date: Jan. 17., 2006 - 01:16 pm
#

a ja kuņģis un nervi netiek galā nav ko ar tādiem pa zemes virsu vazāties.

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]4
date: Jan. 17., 2006 - 11:33 am
#

vinji ir tik lielaa izveelee?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Mamuts

from: [info]mamuts
date: Jan. 17., 2006 - 11:50 am
#

Nu, kā - suņi, kaķi, žurkas, prusaki... ;)))))))))))

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]4
date: Jan. 17., 2006 - 12:04 pm
#

pre-tii-gi!!!

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Mamuts

from: [info]mamuts
date: Jan. 17., 2006 - 12:11 pm
#

Gaļa paliek gaļa... ;)))

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]mikstmiesis
date: Jan. 17., 2006 - 02:21 pm
#

žurkas garšigi, prusaki -- ne visai, bet ēst var. kaķus suņus neesmu ēdis. nezinu.

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]mikstmiesis
date: Jan. 17., 2006 - 01:19 pm
#

nu diezgan. daži ir sugu specifiski. daži ir vairākām sugām. viss atkarīgs no tā ko ēd un kā pagatavo ;o) var jau pagatavot tā, ka dabū visu, kas tur iekšā un var pagatavot tā, ka neko nedabū ;o)

Atbildēt | Iepriekšējais