Jan. 17., 2006 | 11:09 am
No:: mikstmiesis

sagriež nelielos gabaliņos. liek uz pannas un labi apcep, pielej ūdeni un kādu stundu ļauj sautēties, tad pievieno piparus, muskatriekstu, virces pēc kāda brītiņa pieliek medu (es parasti lieku ēdamkarotes 3-4), pāris lauru lapas, nedaudz ingvera, pusi annanāsa, vienu apelsīnu, četras ķiploku daiviņas, nedaudz (apm. sauju) estragona un bazilika, var pievienot arī pāris tomātus.

kopējais gatavošanas laiks vismaz 2 h, ja nav zināms vai tajā gaļā nav trihinellas. pasnidz kopā ar vārītiem kartupeļiem un kādu sauso sarkanvīnu, kuram būtu spēcīga un piesātināta garša (man pašam patiktu kāds Austrālijas vai Spānijas sausais sarkanvīns).

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: