« previous entry | next entry »
Jan. 17., 2006 | 10:26 am
posted by: 4 in pajautaa

1) Vai kaads zin, kaa pagatavot mezjacuukji?
2) Kaads viins piedienas pie mezjalopu galjas?
3) Kaadas piedevas buutu vislabaakaas?

Ledusskapii gaida kaadi +/-2 kg mezjacuukas shkjinjkjis.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {100}

oblica

from: [info]oblica
date: Jan. 17., 2006 - 10:52 am
#

Kā mednieka meita trešajā paaudzē, varu pateikt vienu - kārtīgi termiski jāapstrādā! TB, kotletes necep, maltās gaļas mērci netaisi. Un arī ne steiku, ja nu vienīgi tas suķis nav uz pārbaudi pie dakteriem nosūtīts un droši, ka nekādu zarazu nav. :) Labu apetīti!

Atbildēt | Diskusija


Mis Ciba 2006.

from: [info]laukuroze
date: Jan. 17., 2006 - 11:00 am
#

KOtletes taču var.. tikai stundas 2 jāsautē pēc tam..

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


oblica

from: [info]oblica
date: Jan. 17., 2006 - 11:06 am
#

Nu, jā, maltās gaļas mērci arī var, ja to malto gaļu pirms tam kārtīgi novāra! :)))

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]4
date: Jan. 17., 2006 - 11:13 am
#

ak dies, cik sarezjgjiiti...

Atbildēt | Iepriekšējais


from: [info]4
date: Jan. 17., 2006 - 11:08 am
#

a ko var? cepeti? gulashu?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


oblica

from: [info]oblica
date: Jan. 17., 2006 - 11:13 am
#

Cepeti droši var, gulašu arī var. Karbonādi atkal jāsautē būs. Gaļa diezgan pasausa salīdzinot ar mājas suķi, tāpēc cepeti labi dūšīgi ik pa laikam aplaisti. A var apcept un likt "pīlē". Nu, var jau visādi. Apsties kādā pavārgrāmatā.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]4
date: Jan. 17., 2006 - 11:15 am
#

vakar gardi eedu - tur bija shkjeelees sacepta, miiksta un garshiiga.. ehhm zjee, nepaprasiiju recepti. tik vien jutu, ka kjiploks daudz un citrons daudz ;)))

Atbildēt | Iepriekšējais