« previous entry | next entry »
Jan. 17., 2006 | 10:26 am
posted by: 4 in pajautaa

1) Vai kaads zin, kaa pagatavot mezjacuukji?
2) Kaads viins piedienas pie mezjalopu galjas?
3) Kaadas piedevas buutu vislabaakaas?

Ledusskapii gaida kaadi +/-2 kg mezjacuukas shkjinjkjis.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {100}

from: [info]4
date: Jan. 17., 2006 - 11:08 am
#

a ko var? cepeti? gulashu?

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


oblica

from: [info]oblica
date: Jan. 17., 2006 - 11:13 am
#

Cepeti droši var, gulašu arī var. Karbonādi atkal jāsautē būs. Gaļa diezgan pasausa salīdzinot ar mājas suķi, tāpēc cepeti labi dūšīgi ik pa laikam aplaisti. A var apcept un likt "pīlē". Nu, var jau visādi. Apsties kādā pavārgrāmatā.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]4
date: Jan. 17., 2006 - 11:15 am
#

vakar gardi eedu - tur bija shkjeelees sacepta, miiksta un garshiiga.. ehhm zjee, nepaprasiiju recepti. tik vien jutu, ka kjiploks daudz un citrons daudz ;)))

Atbildēt | Iepriekšējais