« previous entry | next entry »
Jan. 17., 2006 | 10:26 am
posted by: 4 in pajautaa

1) Vai kaads zin, kaa pagatavot mezjacuukji?
2) Kaads viins piedienas pie mezjalopu galjas?
3) Kaadas piedevas buutu vislabaakaas?

Ledusskapii gaida kaadi +/-2 kg mezjacuukas shkjinjkjis.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {100}

from: [info]mikstmiesis
date: Jan. 17., 2006 - 11:14 am
#

nu tādā gadījumā gatavo to lopiņu pēc iespējas asaāku un pie gaļas izvēlies kādu maigāku baltvīnu; pilnīgam kontrastam. būs tā, ka vīns nevis papildina gaļas garšu bet iedarbojas pretēji un kontrastē ar gaļas asumu un pikantumu.

/salikums būs interesants, bet nu ne klasisks. jo opamatā ar zīdītāju gaļu lieto sarkanvīnus, bet ar pārējo gaļu baltvīnus. ar medījumiem biežāk sausos vīnus.

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


from: [info]4
date: Jan. 17., 2006 - 11:18 am
#

asi eedieni man atkal negarsho. tad jau labaak samierinaashos ar kaut kaadu sausuli.. :)

Atbildēt | Iepriekšējais