« previous entry | next entry »
Jan. 17., 2006 | 10:26 am
posted by: 4 in pajautaa
1) Vai kaads zin, kaa pagatavot mezjacuukji?
2) Kaads viins piedienas pie mezjalopu galjas?
3) Kaadas piedevas buutu vislabaakaas?
Ledusskapii gaida kaadi +/-2 kg mezjacuukas shkjinjkjis.
2) Kaads viins piedienas pie mezjalopu galjas?
3) Kaadas piedevas buutu vislabaakaas?
Ledusskapii gaida kaadi +/-2 kg mezjacuukas shkjinjkjis.
from: 4
date: Jan. 17., 2006 - 11:07 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: mikstmiesis
date: Jan. 17., 2006 - 11:14 am
#
/salikums būs interesants, bet nu ne klasisks. jo opamatā ar zīdītāju gaļu lieto sarkanvīnus, bet ar pārējo gaļu baltvīnus. ar medījumiem biežāk sausos vīnus.
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: 4
date: Jan. 17., 2006 - 11:18 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: nenormaaliigaa
date: Jan. 17., 2006 - 04:56 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: 4
date: Jan. 17., 2006 - 05:38 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais