« previous entry | next entry »
Jan. 17., 2006 | 10:26 am
posted by: 4 in pajautaa

1) Vai kaads zin, kaa pagatavot mezjacuukji?
2) Kaads viins piedienas pie mezjalopu galjas?
3) Kaadas piedevas buutu vislabaakaas?

Ledusskapii gaida kaadi +/-2 kg mezjacuukas shkjinjkjis.

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {100}

Mamuts

from: [info]mamuts
date: Jan. 17., 2006 - 10:52 am
#

Apsāli, sapiparo, sagriez ādiņu krustiski, sadursti to gaļas kluci ar nazi, dažos dūrienos ieliec pa ķiploka daiviņai, un uz lielās pannas cepešplītē iekšā. Laikpalaikam aplaisti ar ūdeni un mērcīti. Labu apetīti!

Atbildēt | Diskusija


from: [info]4
date: Jan. 17., 2006 - 11:08 am
#

mmm, jammii :)) paldies! :)

Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija


Mamuts

from: [info]mamuts
date: Jan. 17., 2006 - 12:11 pm
#

Īstenībā, man tik tagad pieleca, ka Tev tur ir brangs šķiņķis, ja jau +/-2kg tāds sīkums vien liekas... ;)))))

Atbildēt | Iepriekšējais