Tradicionāls ALUS.
« previous entry | next entry »
Okt. 24., 2012 | 02:44 pm
posted by: ena in pajautaa
Man filmēšanai/ fotogrāfēšanai nepieciešams ALUS. Kausā. Uzstādījums - latviešu tradicionāls. Tā kā maz (necik) saprotu par alu, tad lūdzu palīdzību. Kāds ir "tradicionāls? Gaišs, tumšs? Putām arī jābūt, ja? Varbūt variet ieteikt konkrētu, veikalā nopērkamu? Man nav svarīgs ražotājs un garšas kvalitāte, galvenais ir izskats. Pateicos iepriekš.
from: edzjins
date: Okt. 24., 2012 - 02:54 pm
#
paņem tērveti, būs labs. varbūt arī iegaršosies, kas to lai zin.
Atbildēt
from: nenoteiksme
date: Okt. 24., 2012 - 02:59 pm
#
Atbildēt
from: klusums
date: Okt. 24., 2012 - 03:03 pm
#
Atbildēt
from: pepija
date: Okt. 24., 2012 - 03:09 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: kisswithafist
date: Okt. 24., 2012 - 05:21 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais | Diskusija
from: redz
date: Okt. 25., 2012 - 02:41 am
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: unpy
date: Okt. 24., 2012 - 03:09 pm
#
Atbildēt | Diskusija
from: neverklever
date: Okt. 24., 2012 - 09:57 pm
#
Atbildēt | Iepriekšējais
from: varmaaka
date: Okt. 24., 2012 - 03:16 pm
#
Duļķainie un/vai "dzīvie" ali ir lielisks razvods, kas spēlē uz pastalnieku patriotisma jūtām. Tad jau skābētiem kāpostiem un kompotiem arī būtu jābūt beigtiem pēc nedēļas.
Tā kā lej vien māla kausā, lai redz tikai putas un būs labi.
Atbildēt
from: fedrs
date: Okt. 24., 2012 - 03:47 pm
#
Atbildēt
from: kisswithafist
date: Okt. 24., 2012 - 05:23 pm
#
nu a ja vēsturiski, hm, man jau liekas, ka no stikla traukiem šamo toč nedzēra un tur vienalga, kas par miestiņu :)
Atbildēt