Okt. 24., 2012 | 03:16 pm
No:: varmaaka

Nav tāda. Kaut cik tradicionāls varētu būt tikai mājās darīts alus, kas katrā novadā ir savādāks. Tiek, kas ir veikalos, praktiski visi ir lāgeri un latvisks viņiem ir tikai nosakums. Pēc vācu šnites jau no Latvijas laika tiek taisīti. Nekā tur unikāla nav.
Duļķainie un/vai "dzīvie" ali ir lielisks razvods, kas spēlē uz pastalnieku patriotisma jūtām. Tad jau skābētiem kāpostiem un kompotiem arī būtu jābūt beigtiem pēc nedēļas.

Tā kā lej vien māla kausā, lai redz tikai putas un būs labi.

# | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: