pajautaa

Tradicionāls ALUS.

« previous entry | next entry »
Okt. 24., 2012 | 02:44 pm
posted by: ena in pajautaa

Man filmēšanai/ fotogrāfēšanai nepieciešams ALUS. Kausā. Uzstādījums - latviešu tradicionāls. Tā kā maz (necik) saprotu par alu, tad lūdzu palīdzību. Kāds ir "tradicionāls? Gaišs, tumšs? Putām arī jābūt, ja? Varbūt variet ieteikt konkrētu, veikalā nopērkamu? Man nav svarīgs ražotājs un garšas kvalitāte, galvenais ir izskats. Pateicos iepriekš.
Tags:

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {11}

edzjins

from: [info]edzjins
date: Okt. 24., 2012 - 02:54 pm
#

latvijā vismaz tradicionāls ir gaišs - tumšo mums nav laikam nemaz tik daudz. putām arī jābūt. to tu vari redzēt, iegūglējot "beer" - parasti attēlos kausa augšpusē ir putas. bet tad sagatavojies uzreiz bildēt, jo tās ātri pazūd.
paņem tērveti, būs labs. varbūt arī iegaršosies, kas to lai zin.

Atbildēt