pajautaa

Tradicionāls ALUS.

« previous entry | next entry »
Okt. 24., 2012 | 02:44 pm
posted by: ena in pajautaa

Man filmēšanai/ fotogrāfēšanai nepieciešams ALUS. Kausā. Uzstādījums - latviešu tradicionāls. Tā kā maz (necik) saprotu par alu, tad lūdzu palīdzību. Kāds ir "tradicionāls? Gaišs, tumšs? Putām arī jābūt, ja? Varbūt variet ieteikt konkrētu, veikalā nopērkamu? Man nav svarīgs ražotājs un garšas kvalitāte, galvenais ir izskats. Pateicos iepriekš.
Tags:

# | jā, ir doma! | Add to Memories


Comments {11}

from: [info]varmaaka
date: Okt. 24., 2012 - 03:16 pm
#

Nav tāda. Kaut cik tradicionāls varētu būt tikai mājās darīts alus, kas katrā novadā ir savādāks. Tiek, kas ir veikalos, praktiski visi ir lāgeri un latvisks viņiem ir tikai nosakums. Pēc vācu šnites jau no Latvijas laika tiek taisīti. Nekā tur unikāla nav.
Duļķainie un/vai "dzīvie" ali ir lielisks razvods, kas spēlē uz pastalnieku patriotisma jūtām. Tad jau skābētiem kāpostiem un kompotiem arī būtu jābūt beigtiem pēc nedēļas.

Tā kā lej vien māla kausā, lai redz tikai putas un būs labi.

Atbildēt