Tradicionāls ALUS.
« previous entry | next entry »
Okt. 24., 2012 | 02:44 pm
posted by: ena in pajautaa
Man filmēšanai/ fotogrāfēšanai nepieciešams ALUS. Kausā. Uzstādījums - latviešu tradicionāls. Tā kā maz (necik) saprotu par alu, tad lūdzu palīdzību. Kāds ir "tradicionāls? Gaišs, tumšs? Putām arī jābūt, ja? Varbūt variet ieteikt konkrētu, veikalā nopērkamu? Man nav svarīgs ražotājs un garšas kvalitāte, galvenais ir izskats. Pateicos iepriekš.
from: varmaaka
date: Okt. 24., 2012 - 03:16 pm
#
Duļķainie un/vai "dzīvie" ali ir lielisks razvods, kas spēlē uz pastalnieku patriotisma jūtām. Tad jau skābētiem kāpostiem un kompotiem arī būtu jābūt beigtiem pēc nedēļas.
Tā kā lej vien māla kausā, lai redz tikai putas un būs labi.
Atbildēt