10.12.13 17:10 -
Padalies ar visgardāko siera masas recepti (pašlaik vispār nav skaidrības, kas ir un kas nav tās sastāvā), kuru likt iekš plaucētās mīklas bumbiņām! |
21.1.13 18:20 -
Vai Rīgā ir kāds Āzijas preču veikaliņš, kur visādas sezama eļļas, olu nūdeles, karija mērces un visskasss atrodams lētāk kā Rimi vai Stockmanā? |
20.6.12 09:48 -
tātad, pēc |
19.1.12 12:25 -
līdz šim cepu keksiņus parastos silikona formiņās, bet aizvien vairāk gribas cept tādus milzīgos mafinus, "kā ārzemēs pārdod", kur no viena esi jau pārēdies. visklasiskākais piemērs ir melleņu mafins. vai man jāņem tā pat mīkla, kas līdz šim, tikai jāatrod lielas formas, vai tomēr savādākas receptes priekš tiem? paldies |
1.8.11 19:17 -
Nepieciešamas receptes, kur ēdienu sagatavot prasība ir jau iepriekšējā dienā. Līdz šim uz tādām skatījos ar šausmām, bet šoreiz noderētu, ka ballītes dienā (rītā) nav vairs nekas jāgatavo. Ar iepriekšējās dienas kūkas recepti diezi vai būs problēma, bet vot, lūk citi ēdieni man pagaidām ir mistika. paldies |
18.3.11 11:21 -
Pamatnei: |
1.3.11 16:47 -
izmantoju jauno gūgles meklētāju, lai pagatavotu kaut ko no vistas, kartupeļiem un burkāniem mazāk kā 30 minūtēs. man izmeta sekojošu piedāvājumu. |
25.2.11 12:45 -
Esmu sajūsmā par gūgles tantes jauno piedāvājumu un gribu ar to padalīties, ja nu kāds vēl nezina. Recepšu meklētājs. Var filtrēt pēc sastāvdaļām, kaloriju daudzuma vai pagatavošanas laika. Gan jau ka vēl kādas krutas fīčas ir. Lai labi lietojas! |
1.2.11 14:28 -
Ir dzirdēts, ka siers un jūras veltes ir divas nesavienojamas lietas (galvenokārt tas tiek paskaidrots ar to, ka otrais garšas ziņā ir maigs un delikāts, kamēr siers, pārsvarā ar izteiktu, spēcīgu garšu, šajā kombinācijā traucē un nomāc jūras veltes). |
22.1.11 16:26 -
( Jeb vista ar dārzeņiem un rīsiem +Tajiešu garšviela. ) |
30.11.10 23:08 -
cepu brīnumgardu ogumaizi jau otro vakaru pēc kārtas, varbūt vēl kādam uznāk iedvesma. |
30.10.10 11:16 -
Sveiki. |
28.9.10 20:43 -
Es šajā komūnā rakstu reti un tikai par "slinkajiem" ēdieniem (tādiem, kurus bez īpašām pūlēm var pagatavot īpaši neietrenēts vīrietis pusstundas laikā). Tā nu vēl viens šīs kategorijas pārstāvis pēc 3 pagatavošanas reizēm tika atzīts par labu esam. Zemāk aprakstītā recepte der 2 lieliem un 2 maziem ēdājiem. |