h2o roze ([info]udensroze) rakstīja [info]gardumi kopienā,
@ 2011-08-01 19:17:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Nepieciešamas receptes, kur ēdienu sagatavot prasība ir jau iepriekšējā dienā. Līdz šim uz tādām skatījos ar šausmām, bet šoreiz noderētu, ka ballītes dienā (rītā) nav vairs nekas jāgatavo. Ar iepriekšējās dienas kūkas recepti diezi vai būs problēma, bet vot, lūk citi ēdieni man pagaidām ir mistika. paldies


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mako
2011-08-01 20:19 (saite)
Lavašs, apsmērēts ar kausēto sieru, iekšā lasis/gaļa/kas nu liekas garšīgs. Satīt rullī, un ledusskapī. Un otrā dienā sagriezt gabaliņos.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]tvarj
2011-08-01 20:21 (saite)
Sasodiits :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]zimbabve
2011-08-01 20:22 (saite)
Vēlreiz sasodīts! :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]zimbabve
2011-08-01 20:24 (saite)
Bet vispār varu pildījumus ieteikt, kas pašai ļoti patīk - Filadelfijas siers+kaut kāds svaigais siers ar papriku+gabaliņos sagriezti saulē kaltēti tomāti+svaigs baziliks. Otrs variants: Filadelfijas siers + kūpināts lasis + kaperi + dilles

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]udensroze
2011-08-01 20:37 (saite)
vo! tieši gribēju jautāt vai filadelfijas siers arī der! priecāšos par vēl kādu kombināciju ieteikumiem :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]udensroze
2011-08-01 20:39 (saite)
pietīk ar siers+1 sastāvdaļa, vai labāk garšo, ja ir vairākas?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]tvarj
2011-08-01 20:20 (saite)
Uzkodaam noderees lavashi, kurus sasmeeree ar kauseeto sieru un saliek iekshaa visu ko. Tiem kaareiz pastaaveeshana naak par labu, jo tad vinji sasuucas, paliek elastiigi un vieglaak turas kopaa. Balliites dienaa atlis vien sagriezt uz serveet.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]udensroze
2011-08-01 20:38 (saite)
kādas ir tavas iemiljotaakaas kombinaacijas "visamkam"?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ringla
2011-08-01 23:43 (saite)
1) sagrieztas krabju nūjas + majonēze + dilles = samaisītu to miksli rullē iekšā lavašā
2) sagriezta žāvēta vista (der arī grilēta) + smalcināti valrieksti + mērcīte = sajauc un iekšā lavašā

parasti jau tiem cienāšanas galdiem iesaka kaut kādas šitās te - minikotletītes, minikarbonādītes, vistu spārniņi cepti u.t.t. u.t.jpr.

mīklas groziņi, kuros sapildīti kaut kādi iecienītie salāti

šis gan ne iepriekšējā dienā sagatavojams, bet nu - tie paši dārzeņi sagriezti un dažādas mērces, kurās tos iebakstīt, pirms bāzt kārajās mutēs. Mērces var iejaukt no rīta, lai savelkās garšas. Mans favorīts ir prastākais variants: krējums + majonēze + ķiploks + dilles.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]rasbainieks
2011-08-01 20:20 (saite)
visas zupas nākamajā dienā ir garšīgākas :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]udensroze
2011-08-01 20:38 (saite)
hmm, 3gadnieku balllitei zupas laikam nav laba doma, bet vispār - paldies!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]rasbainieks
2011-08-01 20:55 (saite)
nuuu trīsgadniekiem arī lavaša tinums varētu ne pārāk iet pie sirds :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]udensroze
2011-08-01 21:06 (saite)
es ne par to, kas iet pie sirds, es par praktiskiem ātripaēstatkalspēlēties apsvērumiem! bet vispār esmu gatava derēt, ka ies pie sirds :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]tati
2011-08-01 21:00 (saite)
brīvdienās tieši gatavojām sāļo kūku, kas sastāvēja kārtās liktiem krekeriem & pa vidu gāja tuncis, olas, rīvēts siers, loki & protams majonēze. Bij ok. Āh, un rosolveidīgos salātus jau arī iepriekšējā dienā var sagriezt & ta no rīta tik mērci uztaisīt & visu samiksēt.

(Atbildēt uz šo)


[info]zimbabve
2011-08-01 21:29 (saite)
ā, vēl iedomājos variantu - samarinēti vistu spārniņi kājas, pa nakti vari samarinēt, atliek tik iemest cepeškrāsnī un viss.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?