nxn ([info]nxn) rakstīja [info]gardumi kopienā,
@ 2012-09-03 14:58:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
patisoni uzbrūk
2 no maniem stādītajiem ķirbjiem izrādījās patisoni un bagātīgi ražo!
glābiet- ko no tādiem pagatavot?? vislielākā pateicība konkrētām [pārbaudītām] receptēm, nevis "piepildi ar malto gaļu!"

paldies paldies!!


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]tante
2012-09-03 16:10 (saite)
fuj, bwēēē...

patisons - kaut kas vidējs starp kabaci, ķirbi un parastu svaigo gurķi..
papildus piestūķēšanai ar gaļu, sēnēm vai dārzeņiem var izmantot jaunos svaigajos salātos, vidējos - dārzeņu zupās vai marinēt, lielos vislabāk vārīt zaptēs ar apelsīniem un/vai persikiem kopā... ir dzirdēts (garšots nav!) par patisonu+ananāsu zaptēm...

ņemot vērā patisona ne pārāk izteixmīgo garšu, vienmēr jārēķinās ar to, ka ja veido kaut ko kopā ar citu/iem produktu/iem, tam/tiem produktam/iem jābūt ar izteixmīgu pamatgaršu..:)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]nxn
2012-09-03 16:15 (saite)
ko likt pildījumā? malta gaļa plus rīsi plus dārzeņi derēs?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]tante
2012-09-03 16:17 (saite)
derēs..:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]neraate
2012-09-03 19:28 (saite)
man ļoti garšo marinēti (recepte tā pati, kas gurķiem - pati taisījusi neesmu, izstāstīt nemācēšu)

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?