tante ([info]tante) rakstīja [info]gardumi kopienā,
fuj, bwēēē...

patisons - kaut kas vidējs starp kabaci, ķirbi un parastu svaigo gurķi..
papildus piestūķēšanai ar gaļu, sēnēm vai dārzeņiem var izmantot jaunos svaigajos salātos, vidējos - dārzeņu zupās vai marinēt, lielos vislabāk vārīt zaptēs ar apelsīniem un/vai persikiem kopā... ir dzirdēts (garšots nav!) par patisonu+ananāsu zaptēm...

ņemot vērā patisona ne pārāk izteixmīgo garšu, vienmēr jārēķinās ar to, ka ja veido kaut ko kopā ar citu/iem produktu/iem, tam/tiem produktam/iem jābūt ar izteixmīgu pamatgaršu..:)



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?