Accusativus cum infinitivo ([info]reportiere) rakstīja [info]gardumi kopienā,
@ 2011-02-01 14:28:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Ir dzirdēts, ka siers un jūras veltes ir divas nesavienojamas lietas (galvenokārt tas tiek paskaidrots ar to, ka otrais garšas ziņā ir maigs un delikāts, kamēr siers, pārsvarā ar izteiktu, spēcīgu garšu, šajā kombinācijā traucē un nomāc jūras veltes).

Kādi ir jūsu uzskati šajā ziņā un ja pieņemam, ka tās tomēr nav nesavienojamas lietas, tad kurš siers jūsuprāt vislabāk piestāvētu jūras veltēm?


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]apjukums
2011-02-01 16:35 (saite)
mīkstais siers, kā Philadelphia, piemēram, ar maigu, krēmīgu garšu, manuprāt, ļoti labi sader ar lasi un pastu.

(Atbildēt uz šo)


[info]zimbabve
2011-02-01 16:43 (saite)
Mascarpone, Ricotta lieliski iet klāt, var mierīgi arī Parmas sieru, bet nelielos daudzumos.

(Atbildēt uz šo)


[info]kini
2011-02-01 16:50 (saite)
Taisot suši, Filadelfija lieliski der kopā ar garnelēm, tāpat ir taisīti salāti mozarella + garneles + persiki + lapu salāti, kas ar bija ņamma.

(Atbildēt uz šo)


[info]komeeta_naak
2011-02-01 17:47 (saite)
nu, kā jau te minēja, visi tie maigie sieri. bet rimčikā esmu ēdusi arī garneļu salātus ar sieru, kurš bija tipa krievijas/holandes, zin, baigi garšīgi!

(Atbildēt uz šo)


[info]bestia
2011-02-01 23:50 (saite)
jaa, kaa jau te min, ar svaigajiem sieriem ir ljoti pat ok. man ljoti garsho salaati ar maajas sieru un garneleem, piemeeram.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?