Ātri pagatavojamas eksotiskās pusdienas...
sastāvdaļas:
rīsi
vistas filejas
burkāni
sīpoli
saldais krējums (bet var arī bez tā)
Taizemiešu garšviela "Chicken Thai Wok" spice mix (lillā maliņas) ir gan maximā, gan RIMI
Liek vārīties rīsus. Vistas fileju sagriež mazos gabaliņos un liek uz pannas cepties. Kamēs vista cepās un rīsi vārās, nomizo 2 lielus burkānus un 2 lielus sīpolus. Sagriež mazos gabaliņos, visu ber vistai virsū uz pannas, pielej mazliet ūdens, uzber garšvielas (es beru arī nedaudz sāli) un sautē 5min. Tad pielej saldo krējumu, uzvāra un ņem nost no uguns.
Protams, vistai cepšanas procesā var pievienot arī citus dārzeņus vai pupiņas, šampinjonus (tie gan vispirms jāapcep, lai iztvaiko ūdens, kukurūzu, papriku u.c.