Krāšņais Kurvjziedis ([info]krii) rakstīja [info]arii_cirsliitis kopienā,
@ 2007-07-06 12:55:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Cirslīša jaunība
[info]racoon šodienas ieraksts uzvēdīja nostalģiskas atmiņas.
Lūk, reizi sensenos laikos, kad cirslītis vēl bija jauna un kautrīga meitene, pirmajā kopdzīves gadā ar tālaika mīļoto puisi pienāca brīdis, kad cirslītis mājupceļā no darba bija nolēmis veikt kārtējos iepirkumus tuvējā diennakts veikalā.
Pirms došanās ceļā cirslītis zvana uz mājām precizēt, vai makaronu krājumi nav jāatjauno, "un kā mums, mīļais, ar cukuru?", bet ziņojuma beigās izdzird piezīmi - "Ak, jā - prezervatīvi ir beigušies!"
- Ai, tos labāk gan tu pats! - cirslītis bikli nopīkst.
- Nemuļķojies, tu tāpat tagad uz veikalu iesi!
Jāpaskaidro, ka attiecīgais veikaliņš nebija vis nekāds mūsdienu lielveikals, bet gan tipiska deviņdesmito gadu bodīte Rīgas nomalē, kur aiz letes tupēja miegains babulis un izsniedza pirkumus pēc pieprasījuma.
Nu, un cirslītis, izstāvējis rindu un laimīgi iepircis makaronus, rupjmaizi, cukuru un vēl ko tādu, dziļi ievelk elpu, viegli pietvīkst un saka: - Paciņu "Lifestyle", lūdzu!
Tantuks sarauc pieri domīgā krunkā un, atkārtojot vārdu "paciņa, paciņa", sāk rakņāties pa cigarešu stendu.
- Tās, piedodiet, NAV cigaretes, - cirslītis aizrāda un turpina pietvīkt.
Tantuks pārmetoši paskatās, kaut ko nomurmina un pievēršas košļeņu paciņām.
- Tās, piedodiet, nav košļājamās gumijas, - cirslītis iebilst vēlreiz un pietvīkst krietni izteiksmīgāk, bailīgi pavērdamies pār plecu uz aizmugurē sastājušos rindu, ko pamatā veido vietējie proletāriskas izcelsmes tēvoči, atnākuši iepirkt vakara aliņus.
- Es nesaprotu, jaunkundz, ko īsti jums vajag?! - Tantuks pablenž tik nikni, ka cirslītis saraujas pavisam maziņš un sarkans.
- P'eze'vatīvus... - cirslītis bikli nošļupst.
- KOA?!!!!
- PREZERVATĪVUS!!! - cirslītis, saņēmis dvēseles spēkus iemaurojas pāri noplukušajam veikaliņam un, uzmetis skatienu smīnīgajai kaimiņu rindai, mirkli apsver iespēju apjautāties: - Vai VISI beidzot saprata, ka šovakar man BŪS sekss?


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]laukuroze
2007-07-06 13:06 (saite)
:D
Es jau stāstīju kaut kad, kad man vienreiz nācās prezervatīvus pirkt Laukmales aptiekā, laipnā pārdevēja nokrāva visu leti un sāka stāstīt kas kuram "iekšā", kādas ir to priekšrocības un mīnusi..
Es toreiz ar'nezināju, kur no kauna likties :))

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]maris
2007-07-06 13:09 (saite)
Labais!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]maruziine
2007-07-06 13:25 (saite)
Aiz smiekliem gar zemi.. :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]deep
2007-07-06 13:10 (saite)
super

(Atbildēt uz šo)


[info]kuminjsh
2007-07-06 13:11 (saite)
;)))))

(Atbildēt uz šo)


[info]fanija
2007-07-06 13:13 (saite)
;DDD
Mans tēvs savulaik izmantoja prezervatīvus kā viena sava izgudrojuma sastāvdaļu. Pārdevēja to zināja un mūždien atlika kasti ar tiem pašiem lētākajiem, jo iepirkās viņš optom. Itin normāla parādība bija pateikšanās par pirkumu ar vārdiem - paldies, nu, un tad es pēc pāris dieniņām atbraukšu pakaļ nākamajai kastei, kas, dabiski, atsevišķus rindā stāvošus lauku babuļus noveda tuvu pirmssirdstriekai!;)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]penny_lane
2007-07-06 13:22 (saite)
aizkustinoshi

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]lavendera
2007-07-06 13:53 (saite)
Cirslītim seksa vēl nav, bet cirslīša māsīcai gan ir. Toties māsīca dikti kautrējas pirkt prezervatīvus, tāpēc sarunā, ka aptiekā tos prasīs cirslītis. Cirslītim kompleksu nav, viņš pieiet pie letes un sāk iepirkšanos, bet aptieķniece laipni pajautā, vai viņam parastos vai rievainos. Cirslītis, protams, nezina, pagriežas pret māsīcu, kas mīņājas pie durvīm, un prasa pāri visai telpai: "tev parastos vai rievainos"?

Māsīca maina krāsu un zaudē balsi.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]fanija
2007-07-06 14:07 (saite)
;DDD

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]cikuzitis
2007-07-06 14:11 (saite)
sasper jods, pierakstīšanās cirslīšu listē ir bijis labākais lēmums manā cibas karjerā.
daudz jautru mirkļu.

turpinot tēmu, kolēģa stāstīts gadījums, īsti gan nekvalificējās pie cirslīšiem, toties pie prezervatīviem gan.
vakars, rinda lielveikalā, kolēģim priekšā stāv slāviskas izcelsmes pāris, kura vīrišķā puse uzvedas ittin bravūrīgi un skaļi, kā jau daždien šī etnosa pārstāvjiem tīk. groziņā šampanietis un torte (aha!).

kad zināmais skaļais pāris ir jau samaksājis un izgājis pa durvīm, kolēģis ir ticis pie maksāšanas, pēkšņi parādās pie kases bravūrīgais vīrs un klusā balsī čukstus prasa: "A u vas prezervaķivi jesķ?"

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?