gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2019-07-05 22:36:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Optima Linija pelmeņi, kas maksā jewriku kilogramā ir zaibis. Nezinu kas viņiem taisa to produkciju, bet tie uberlētie produkti bieži vien pārspēj figņas, kas tur pat blakus guļ un maksā teju 3x dārgāk. Visiem tupu saldētu pelmeņu cienītājiem, kas nepērk kaut kādu hand-made ekskluzīvu pa čirku kilō, iesaku. Tur vēl labi, ka mīklas gaļas proporcija ir pareiza, NEVIS BĻA VISS VIENĀ MŪKKLĀ UN VIDUCĪ MAZS KAKIŅŠ.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mansgan
2019-07-05 22:55 (saite)
bail mēģināt, kaut arī tik silts ieteikums. retajās reizēs ņammāju mazulīšus (ne bērnus, pelmeņus), kam tiešām ir pus/pus

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2019-07-05 23:37 (saite)
Jā, mazulīšiem proporcija ir ok, bet imo tai optimai gaļiņš ir nedaudz garšīgāks. Pat bez centimetrīga kultūrslāņa ar melnajiem pipariem, krējumu, zaļumu un etiķa, tā prosta pārgriežot un padegustējot raw veidā, samērā labs pelmenis. Protams, vienmēr jāatceras zelta padoms - saldētos pelmeņos NEVĀRA, tikai uzsilda. Viņi jau ir gatavi, tikai jāuzsilda. Man viens nelaiķis kaimiņš viņus pusstundu vārīja, kamēr visa tā mīkla uzpūšas un gaļa pārvēršas par brūnu puņķi. Nekad tā nedariet! Principā tas pats, kas ar makaroniem un kāpēc uz to bāzes nevajag taisīt zupas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ctulhu
2019-07-05 23:51 (saite)
līdzīgi ar ar ļoti lēto cietžāvēto skumbriju

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2019-07-06 00:00 (saite)
Neesmu kursā. Kur, ar kādu nosaukumu, pa cik?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2019-07-06 00:01 (saite)
Tā arī saucas cietžāvēta skumbrija [vai stavrida] visādos mazos pārtikas veikalos mēdz būt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2019-07-06 00:15 (saite)
Buģem ņemnoško posmotreķ.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]batou
2019-07-06 03:53 (saite)
Rīgas miesniekam agrāk (ap 2000g.) bija tik labi pelmeņi. tur viņiem vēl reklāma bija ar "žēl ka tev nav pelmeņi". pelmenim viena puse bija apaļa otra plakana. tad viņi nopirka itāļu "tehnoloģijas" un visu salaida pakaļā. seriously. vienīgais normālais produkts no miesnieka un viņi to pašu pamanījās sačakarēt.

tā arī neko normālu neesmu atradis. pat tie pelmeņi kurus it kā ražo tieši cepšanai ir vienkārši cieta mīkla ar gaļu. im still mad.

(Atbildēt uz šo)


[info]gamemaster
2019-07-06 10:28 (saite)
"Visiem tupu saldētu pelmeņu cienītājiem, kas nepērk kaut kādu hand-made ekskluzīvu pa čirku kilō, iesaku."

Kad ieskaitīs pensiju, vari sevi palutināt - iekš "Handmade Kitchen" @ Tērbatas 14 ir iepērkamie dižākie pelmeņi known to man. Dārgi, maukas, bet transcendentāla pieredze.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2019-07-06 22:14 (saite)
Ok, to vajadzēs pierakstīt. čiurz

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]pikaczu
2019-07-06 12:40 (saite)
Piekriitu! Pagaajuszaas nedeeljas LV turnejaa vienu vakaru 10 min pirms 22 ieskreeju rajona Maksimaa nopirku, pirmos, kas bija pa kjeerienam, veelaak braczka prasija, kas razho tik garsziigus, izraadijaas optima liinija.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2019-07-06 22:16 (saite)
Labi zināt, ka man vēl nav nepieciešama ātrā kulināriskā palīdzība.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ulvs
2019-07-06 12:52 (saite)
Hate frugal dumplings.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2019-07-06 22:14 (saite)
Tikai ķirzakcilvēki ko tādu heito.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ctulhu
2019-07-06 22:31 (saite)
e, čo, ko es heitoju?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2019-07-06 23:08 (saite)
tu vēl kurkulēns :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?