gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
@ 2019-07-05 22:36:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Optima Linija pelmeņi, kas maksā jewriku kilogramā ir zaibis. Nezinu kas viņiem taisa to produkciju, bet tie uberlētie produkti bieži vien pārspēj figņas, kas tur pat blakus guļ un maksā teju 3x dārgāk. Visiem tupu saldētu pelmeņu cienītājiem, kas nepērk kaut kādu hand-made ekskluzīvu pa čirku kilō, iesaku. Tur vēl labi, ka mīklas gaļas proporcija ir pareiza, NEVIS BĻA VISS VIENĀ MŪKKLĀ UN VIDUCĪ MAZS KAKIŅŠ.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mansgan
2019-07-05 22:55 (saite)
bail mēģināt, kaut arī tik silts ieteikums. retajās reizēs ņammāju mazulīšus (ne bērnus, pelmeņus), kam tiešām ir pus/pus

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]gnidrologs
2019-07-05 23:37 (saite)
Jā, mazulīšiem proporcija ir ok, bet imo tai optimai gaļiņš ir nedaudz garšīgāks. Pat bez centimetrīga kultūrslāņa ar melnajiem pipariem, krējumu, zaļumu un etiķa, tā prosta pārgriežot un padegustējot raw veidā, samērā labs pelmenis. Protams, vienmēr jāatceras zelta padoms - saldētos pelmeņos NEVĀRA, tikai uzsilda. Viņi jau ir gatavi, tikai jāuzsilda. Man viens nelaiķis kaimiņš viņus pusstundu vārīja, kamēr visa tā mīkla uzpūšas un gaļa pārvēršas par brūnu puņķi. Nekad tā nedariet! Principā tas pats, kas ar makaroniem un kāpēc uz to bāzes nevajag taisīt zupas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?