gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
Jā, mazulīšiem proporcija ir ok, bet imo tai optimai gaļiņš ir nedaudz garšīgāks. Pat bez centimetrīga kultūrslāņa ar melnajiem pipariem, krējumu, zaļumu un etiķa, tā prosta pārgriežot un padegustējot raw veidā, samērā labs pelmenis. Protams, vienmēr jāatceras zelta padoms - saldētos pelmeņos NEVĀRA, tikai uzsilda. Viņi jau ir gatavi, tikai jāuzsilda. Man viens nelaiķis kaimiņš viņus pusstundu vārīja, kamēr visa tā mīkla uzpūšas un gaļa pārvēršas par brūnu puņķi. Nekad tā nedariet! Principā tas pats, kas ar makaroniem un kāpēc uz to bāzes nevajag taisīt zupas.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?