Krustvārdu mīkla

Brutāls, vulgārs un visdādi citādi pilnīgi tendenciozs un bezgaumīgs ieraksts

Anna Marija Levi

Brutāls, vulgārs un visdādi citādi pilnīgi tendenciozs un bezgaumīgs ieraksts

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
kamēr virkne cibas lietotāju veica analīzi par vienu no galvenajām tēmām dzimumu līdztiesībā "kam ir jāpelna vairāk", man nebija laika neko, PILNĪGI NEKO pateikt (jo, kā varat iedomāties, šai laikā biju aizņemta ar mamutiem), akdies, kā es to nožēloju. 

Tiesa gan, ne tik ļoti, lai atmestu savu tauriņķērājas iedabu pavisam un apsvērtu iet mājās sadot pa tauri tuneļu dūdniekam, bet nu tomēr, - kamēr visādi populāri cilvēki izgāž vilnu par to, vai vīrietis ir kastrēts, ja viņa draugaļa pelna vairāk par viņu pašu, man nācās sev atkal atzīt - jā, tā ir, es totāli feiloju vairākos žanros. Gandrīz visos tajos sieviešu! Nav jau arī tā, ka es tikai šodien to sapratu, esmu gaužām daudz gaudojusi par to agrāk, t.sk. šais cibīgajās ārēs, lūdzoties CD kaut kādu smadzeņu redukciju, pavei, šķiet, ka arii_zakjiits radās reiz vienā no šādām gaudu dienām. Kad nu es sapratu, ka esmu bezcerīga, nekas daudz vairs neatlika - nācās pārskatīt faktus un adaptēties tai realitātei.

Bet. Lai arī visi jau, tipa, visu ir pateikuši, es tomēr arī pāris lietas. Nu, no tāda kā sevis-šodienas skatu punkta. 
Sabiedrība ne gluži vēl ir gatava patiešām, bez maldības, viltus un spaidiem pilnībā dzīvot tādā totāli dzimumlīdztiesīgā modelī. Protams, ir zināmas bioloģiskas īpatnības, kuru dēļ, paldies višnu, krišnam, allāham, patrimpam un zalktim, pilnīga dz.l. nekad nebūs iespējama (es te par reproduktīvo orgānu atšķirībām), tomēr, pat ne elementārā līmenī ir iespējams nopietni raudzīties uz kaut ko tamlīdzīgu. Tas tamdēļ, ka pašu tādu sieviešu, kas bez kurnēšanas šādu lietu spēj pacelt, ir tik gaužām maz, ka ir vienkārši smieklīgi par to runāt. 

Manuprāt, dz.l. pamatā, spēcīgi vulgarizējot un jebko no zemāk nosauktā iztēlojot par zināma veida metaforu klišeju, ir ideja, ka es pati varu sevi pabarot, izmitināt tieši tik lielās telpās kā man iet pie sirds, pati nopirkt sev tik un tādus zābakus, auskarus, kleitiņas, mašīnas, kajakus, slēpes un brutus, akurāt kā pašai gribas, un man pilnīgi ne no viena NEKO NEVAJAG ŠAI SAKARĀ. Pat ne Dimanta Gredzenu!
Otrajā līmenī ir jāspēj sev atbildēt uz jautājumu, vai es pati varu pielikt plauktiņu, salabot gludekli un pārtīt elektromotoru, vai vismaz, - ja es nejauši naktī ieslēdzos tualetē, un salūzt slēdzene, vai es spēju pēc divām izdzertām vīna pudelēm pa atvērtu logu no tualetes pārlīst pa ārsienu uz laimīgi vaļā palikušo virtuves logu bez ārējas palīdzības? Labi, es tikai nedaudz diršos un pārspīlēju, tiešām tikai nedaudz; nu un tālāk atliek 
Trešais līmenis "purvā uz domkrata peceļam auto un ar virtuves nazi nozāģējam atlūzušo kartera aizsegu", lai tas netraucē braukt pa zemes ceļu, un pēc tam noairēt pa kādu 4. kategorijas upi, - un 
Ceturtais - pēc tā visa es vēl izskatos pēc sievietes ar krūtīm un minetspēju (šīs divas lietas ir pašas svarīgākās sievietes komponentes - kas netic - pats vainīgs), kas, turklāt luckily, kādu interesē.

Tad, kad šis komplekts izpildās, jums ļoti maz vairs ko vajag no ārpasaules. Es neiedziļināšos niansēs, bet jūs apmēram paši saprotat. Vismaz var mierināt sevi ar domu, ka vairs nemaz nav jātērē nauda nedz psihoterapijai, nedz lexotanīlam, nedz jānodarbina sevi ar idejām "kur lai es tāda visa liekos", kā arī, pats galvenais, pilnīgi neviens nevar pārmest iedzīvošanās kāri uz "bikšaiņu rēķina" (šis 2 vārdu salikums man izgāž iekšas). Paveras galvu reibinoša ainava! Ziniet, kas tur ir? - indivīdu, kas ar jums pēc šī visa gribēs kniebties, būs gaužām, gaužām maz. Tik maz, ka jūs pat kādu laiku jutīsieties pārsteigtas, kur tad palikuši visi tie, kas agrāk pārmeta to, ka sievietes nemitīgi grib iedzīvoties kādā naudas makā. No tās nelielās saujiņas labi ja pārītis būs tāds, ar ko kniebties gribēsies arī jums pašām. To tad arī vajag darīt, un bēdu nezināt un galvu nelauzīt ne par ko vairs.
  • bet man ir jautājums, ja un tad, kad visi 4 punkti izpildās, tad kāda velna pēc "viņi" vispār vēl ir vajadzīgi? kur ir viņu lietderīgums. jo ja jau vulgarizējot, tad arī reproducēties mūsdienās var bez tiešas saskarsmes ar vīriešu orgāniem un fizioloģiskās vajadzības reizi ceturksnī (jo pie tevis minētā razklada, diezvai laika un vēlmes tam atliek biežāk) var sakārtot ar lielāku efektivitāti ar patapinātu plastmasas līdzinieku.
    • Tāpēc, ka kvalitatīvi, bieži un daudz kniebties ne tikai patīk ļoti, bet arī gribās ļoti. Un nevis ar kaut kādiem tur fantāziju tēliem, bet ar miesu un asinīm, kas izsniegtas konkrētā smadzeņu komplekta turētājam. Tik vienkārši. Tik.
      • Nē, es vienkārši precizēju (sakarā ar visu šodien pārmalto) - tātad viss reducējas tikai uz ķermenisku kontaktu - aktīvu lielumam, atrašanās vietai sociālajā hierarhijā un tamlīdzīgi, tam visam nav nekādas nozīmes? galvenais, ka cilvēks labs un kniebties prot?
        • Lai labais cilvēks, kurš prot kniebties to varētu sākt uzrādīt dabā, ir zināmi prekondišens – piemēram, teikumi, viedoklis, nostāja, joki un šis verbalizējums netieši, bet korelē ar aktīvu lielumu un atrašanos sociālajā hierarhijā.

          Konkrēti mani verbālā sadaļa uzrunā daudz vairāk, kā Landrovers un Platinium bez verbālspējām.
          • nē nu ok, es tagad sapratu - viedoklis, kur tika pieminēti tikai aktīvi, plašāk neelaborējot garīgo un seksuālo komponenti = slikti

            pareizā kārtība ir lai ir gudrs, interesants, prot kniebties, un, kas, ne mazvarīgi (un bez kakih ļibo materiaļnij probužģeņij) ir arī ar stāvokli sabiedrībā UN pietiekami turīgs
            • oiiii.



              nē. bet tagad man tiešām vairs nav vaļas turpināt. ap deviņiem ieliksim cepetīti krāsnī uz pāris sekundiem.
              • ai, es, barbal, vienkārši par to, ka man šķiet liekulīgi (bet es nesaucu tevi šobrīd specifiski par liekuli) teikt, ka vīrieša materiālajam un soc stāvoklim nav nekādas nozīmes. pabīdot malā visu to cik nu kura no mums uzskata, kas viņai no vīrieša pienākas vai ko gribas sagaidīt, tik un tā mēs nonākam atpakaļ pie tā, ka visinteresantākie veči ir tieši tie ar naudu UN galvām, kas palīdzējušas viņiem pie tās tikt.
                • Nu, citiem vārdiem sakot, vīrieša (un tiklab arī sievietes) materjāla stāvoklis atspoguļo kkādas viņa spējas? Jā, bet kādas?

                  Man ir tādas zināmas klusas aizdomas, ka Latvijā ir gana daudz pietiekami pastulbu cilvēku, kuru vienīgās spējas ir bijušas būt pareizajā vietā un laikā gana apsviedīgiem, bet kuri iemesti citā vietā bez Ietekmīgiem Paziņām, Pareiza Amata un Iespējas Pieņemt Pareizu Lēmumu būtu vien televizora čībās skatītāji no rīta līdz vakaram.
                  • tas nedarbojas vienādi abos virzienos. tas, ka tev ir nauda, automātiski nenozīmē, ka tu esi gana apsviedīgs vai izglītots vai dzīvesgudrs. savukārt šīs pēdējās kvalitātes vairumā gadījumu nozīmē arī kādus nebūt karjeriskus, attiecīgi, finansiālus panākumus
                    • respektīvi, tad pēc materiālā tomēr nevar spriest?

                      savukārt par otrādo, drusku arī apšaubu. manuprāt, ir gana daudz cilvēki, kuriem ir interesanti un patīkami dzīvot, nebūt neesot īpaši mmateriāli labklājīgiem, lai es šaubītos par terminu "vairākums". man arī nāk kāds piemērs prātā -- kāda paziņa -- skolotaja. loti forss cilveks, visai apmierinata ar dzivi, lai ari nekada baiga karjera ar asu finansialo izaugsmi vinai ipasi nespi
        • es domāju, ka tu šobrīd izmanto tos pašus ieročus, ko pirmīt sacījies, ka brbl dara.
          Viņa faktiski saka, ka _patīk_ pavadīt laiku ar konkrēto cilvēku, kuram ir konkrēts razklads un smadzeņu komplekts savstarpēji atrodamajos un abpus interesantajos saskarsmes pnktos, incl. sekss, incl. kino incl. kafija gultā, incl. [insert your _reasonable_ expectation here]
          • nē, viņa saka, ka patīk pavadīt laiku ar konkrēto cilvēku, kuram ir konkrēts razklads, kurš ietver to pašu visa/amex, tikai viņas uzstādījums ir smalkāk iepakots.
            • (no subject) - [info]vedjmah
              • (no subject) - [info]up
                • neredzu, kur no kāda viena sacījuma izriet, tipa, amex. Fascinējošu smadzeņu īpašniekiem tiklab var nebūt naudas nemaz.
                  • citēju "Lai labais cilvēks, kurš prot kniebties to varētu sākt uzrādīt dabā, ir zināmi prekondišens – piemēram, teikumi, viedoklis, nostāja, joki un šis verbalizējums netieši, bet korelē ar aktīvu lielumu un atrašanos sociālajā hierarhijā."
                    • lūk, lūk. tas varēru korelēt vairums gadījumos
                      • un var arī nekorelēt.
                        • nu es šajā nostādnē lasu, ka te ir par gadījumiem, kad tomēr korelē.
                          • pusdesmit

                            nē, ne vienmēr: ir gana daudz brīnišķīgu vīriešu, kuri ir gudri un stipri, ar labu prātu un sirdi apveltīti, bet kuri, piemēram, saņem mazāk vai maz un tam ir attaisnojums, iemesli un loģika.

                            "sociālā hierarhija" ne vienmēr ir izsakāma latos un "aktīviem" nav tiešas ietekmes uz to, vai mums ir kontakts vai nav.
                            skatīt vēlreiz piemēru ar zinātniekiem, vokālistiem, ārstiem, u.c.
                            • Re: pusdesmit

                              jautājums (absolūti retorisks), kur šie teorētiskie zinātnieki, vokālisti un ārsti ir tagad un kapēc ar viņiem tomēr nekas nesanāca.

                              bet vispār, ja patiešām tik absolūti sirdstīri visi uzstādījumi i s ļubimim raj i v šalaše, lai jau veicas, tad vēl jo vairāk es nesaprotu par ko cepiens un kas jādala
                              • Re: pusdesmit

                                totāli necepos, bet ierēcu par pozīciju "viņam man ir jānodrošina, jo man pienākas", kuru te pauda šādi vai citādi vairākas personas.
                                • Re: pusdesmit

                                  nekur tāda teksta nebija.
                            • Re: pusdesmit

                              zinātnieki un ārsti noteiktā stadijā kļūst labi apmaksāti. un viņi nu galīgi nav pieskaitāmi parazitējošai sugai. par vokālistiem, aktieriem, dzejniekiem un citiem bohēmiķiem .... nu tur jāpadomā vēl ;) un man galīgi neaizrauj runas, kuram jāpelna mazāk vai vairāk. principā vispār uzksatu, ka katram cilvēkam spēka gados ir jāspēj/jābūt gatavam apgādāt pašam sevi un vēl vismaz vienu, ja tāda vajadzība rodas.
                              • Re: pusdesmit

                                lūk. es tieši par to pašu. un nevis jāprasa vai jāsagaida no otra.
                    • okej, ļausim brbl pašai šo traktēt, kad būs cepešlaiks ap 21 :)
              • jāatzīmē, ka es pie sava vīra izgāju, kad viņam pat darba nebija. un jā, naudas jautājumi mūsu starpā mēdz sasāpēt, bet tas nav galvenais koncerns. viss mans cepiens nav absolūti par to, ka man kaut kas nebūtu iedots vai es kaut ko nevarētu dabūt pati. es vienkārši nesaprotu kapēc gribēt turīgu un interesantu vīrieti ir slikti, bet interesantu un turīgu - labi.
        • + un "pliks sociālais stāvoklis un ievērojami aktīvi" paši par sevi neko neko neko neko nespēj padarīt vai veicināt. punkts. znajem, plavaļi.
    • Dēļ maiguma, dooh!
    • lai aizmigtu karotītē, protaams
    • Muļķības. Pie tāda razklada var kniebties arī no 23-04 diennakts tumšajā laikā ar kādu, ko tev to patīk darīt vislabāk, un dažādu gadījumu sniegtu "logu" diennakts gaišajā laikā;
      "viņi" vispār ir vajadzīgi, tāpēc, ka patīk kniebties, vēlams ar kādu konkrētu, tam piemērotu indivīdu, turklāt, ir apnicis iet uz bāru, diseni, viesībām un eksperimentēt ar visiem pēc kārtas;
      plastmasa nav risinājums, un kāpēc gan lai tādu vajadzētu - īpaši, ja man patīk aiziet gulēt kādam blakus?
    • lai remdētu pret viņiem pastāvošās jūtas, nevis pret viņiem pastāvošās prasības
  • Man vairs vakarā nebūs ko ierakstīt!!!

  • :)
    Tie, kas paliek pāri, tiešām nav daudz, bet viņu kvalitāte atsver kvantitāi
  • par kniebšanos diemžēl tikai pašās beigās....
  • Katram vecumam savs. Ja periodā 20-35 gadi, vīrietis var arī nebūt materiāli patstāvīgs - nu tur sarežģītas karjeras kāpnes utt, tad pēc 40 jau nu tomēr zināms maka biezums jeb pareizāk sakot tā trūkums man liek aizdomāties par citām vīrieša kvalitātēm. un tas nav stāsts par poršiem un platīna kartēm. vienkāršī vīrietim ir jābūt spējīgam uzturēt bez sevis kā minumums vēl vienu cilvēku (sievieti, bērnu, māti - da vienalga). bet es te tā īsumā - neizplūstot
    • Šim es visumā piekrītu, ka sasniedzot zināmu vecumu, cilvēkam ir jāvar izpildīt konkrētus kritērijus, vienīgi, es droši nezinu, ka tur obligāti būtu ietilpināma konkrētas personas uzturēšana (tu arī nesaki, ka vajag, viss ok), tur kaut kā jāskatās, vai viņš līdzdarbojas un spēj sniegt adekvātu ieguldījumu mājsaimniecībā, atkarībā no tā, ko šīs mājsaimniecības iedzīvotāji uzskata par nepieciešamu/svarīgu.
      • tieši tā. spēja uzturēt nenozīmē tikai pienesumu banknotēs. ir takš modeļi, kad sieva strādā algotu darbu - nes mājās skaidru naudu, bet vīrs audzē pārtiku ģimenei. laukos tas tāds standarts pat. un spēks ir akurāt šinī kombinācijā. problēma ir tad kad tīši vai netīši viens sāk parazitēt uz otra reķina. un nav svarīgi - vai tas ir vīrietis vai sieviete. tas tomēr liecina jau arī par citām personības kvalitātēm
    • vot, jā
  • (nolēmu neņirgāties par šo tēmu)
  • Ņemot vērā, ka cilvēks (t.sk. arī sieviete) pēc definīcijas nevar būt ideāls ir tikai normāli (un arī taisnīgi :P), ja tādām supersievietēm kā tev ir kāds defekts (šajā gadījumā - regulārs VTO).
    • un kāpēc cibā nevar iztik bez personīgiem uzbraucieniem? žēlīgs tas līmenis paliek, kad sāk uzstādīt diagnozes
      • Minētais komentārs bij adresēts ieraksta autorei, nevis labdzimušo jaunavu institūta audzēknēm.
        • es sapratu, ka viņai. tas lietas būtību nemaina taču
          • neraizē, mums ir sena virtuālo laipnību apmaiņas vēsture, un nezinkāpēc lietotājs domā, ka viņš var spriest par manu seksuālās dzīves biežumu, lai arī es viņu nekad dzīvē neesmu nedz redzējusi, nedz dzirdēusi (vismaz manuprāt ne)
    • Nesaprotu kā VTO kvalificējas kā defekts, tā drīzāk ir fīča. Pietiek palasīt visus tos kosmodelfus, kur pilns ar frigidām, pret-seksu-kažokus-iemainīt gribošām kucēm, lai secinātu, ka sieviete, kas vēlas regulāru seksu bez amexa uzreiz kvalificējas kā aptrakusi, nogribējusies un noslienājusies.

      Otrs jautājums - vai mēs tiešām esam tik labi pazīstami, ka tu vari spriest par manu ikdienas seksuālo kontaktu intensitāti, lai nokļūtu pie slēdziena, ka man ir regulārs VTO?
      • Nesaprotu, kā var apgalvot ka tas nav defekts, pēc tam argumentējot to ar sieviešu žurnālos norādīto, pēc kā var secināt, ka tas ir defekts.

        Par tavo VTO ir apzināti provokatīvs minējums, spriežot pēc tā no kāda skatu punkta tu skaties uz cepiena tēmu. :)
        • P.S.

          Galu galā - tev nepieder monopols uz vulgāru, tendenciozu un bezgaumīgu tekstu rakstīšanu Cibā. :D
          • Re: P.S.

            šitais ir reāls fakts, un labi ka tā! :)
        • Nē nē, visi vīrieši raud (pun intended, lasīt pie vecā provokatora unpija vakardienas Uztraukumu), ka sievietes to tik vien dara, kā domā par Vīrieša Naudu!
          Turklāt, līdzi tam nāk nesekss, jo Sievietes visu galvu piepilda tikai domas par Kažoku, kuru izspiest no Vīrieša. Secinoši, ja tam Normālajam Vīrietim šis viss riebj un nav pieņemama loma mājsaimniecībā "Slaucams Āzis, kuram Nedod, ja nav Kažoka", tad tad kāda cita, kura pati savus kažokus sapelna un krauj kaudzē, lai kaudzes virspusē kniebtos līdz tulznām mugurā ar Vīrieti, no kura viņai nekādu Amexu nevajag - tai tak būtu jābūt fīčai?!?!

          Bet nav. Tagad es to zinu.
          • Es [info]unpy nelasu, lai nekristu kārdinājumā pie katra otrā ieraksta tērēt laiku, oponējot & skaidrojot kādas glupības minētais pilsonis kārtējo reizi sagvelzis. :P

            Ja gandrīz visi krānainie pie šādas fīčas cenšas turēt savus krānus no tevis pieklājīgā attālumā, tad tā vairs nav fīča, bet gan defekts. :P

            • P.S.

              Tā teikt - par visu čīkstēt un vienmēr būt neapmierinātām arī nav tikai sieviešu monopols. :D
            • Bet par to jau arī ir mana ieraksta centrālā ass - es saku, ka vairumā gadījumu sabiedrība nav gatava tai dzimumu līdztiesībai praksē. Es protams neesmu nekāda daiļava ņezemnaja, turklāt, kā viegli saprast, raksturs arī tai motoru pārtīšanas procesā norūdās ne pa jokam, un tad tas Vīrietis, kurš vislaik ir bijis nobažījies, ka tik no viņa negaida naudu (var aizvietot ar jebko citu klasisko), tai brīdī, kad saprot, ka tiešām negaida, izmisīgi sāk domāt kāda tad ir viņa pievienotā vērtība šai duetā. Reti kurš spēj samierināties ar to, ka šeit nav nepieciešams regulāri apliecināties Alfa Male statusā, un ar to arī viss beidzas. Zini cik es esmu dzirdējusi tekstu a la "Viss kruta, bet man tomēr patīk braukt pirmajam, bet tevi es noķert nevaru, un tāpēc bye"?

              Nē nē, tādas sliežu kodējas nevienam nevajag, un pa lielām šaibām tām, kas saka, ka nevajag bojāt patriarhālo uzstādījumu, tiešām ir taisnība. Nu vismaz kamēr nepaies zināms laika periods un mēs nebūsim tāds zooloģisks retums kā tas ir patlaban.
              • No tevis teiktā var secināt, ka sievietes dalās 2 kategorijās:

                1) Tās, kuras ir pie plīts, uzkopj māju un sniedz vīrietim kotletes un minetu;
                2) Tādas sievietes-tanki (jeb kā tu pati saki - sliežu kodējas), kā tu.

                IMHO abas ir galējības, kurās nav obligāti ieslīgt.

                • Nē, neesmu neko tādu teikusi (par 2 kategorijām), es drīzāk to aplūkoju kā tiešām galēju marginālu piemēru tiem stereotipiem, kas regulāri parādās iekš mass media un tamlīdzīgos el. komunikācijas kanālos.
                  Kas ir korekti, ka, diemžēl, jā, esmu tanka kategorijā, un nākas izkopt stratēģijas, lai adaptētos dzīvei šādā razkladā. Nav tieši tā, ka mērķtiecīgi tur ieslīgst, cilvēks tāds vienkārši piedzimst, ar konkrēto ģenētisko dispozīciju, un tur neko, neko nevar padarīt. Mums ģimenē tas tā vēsturiski, diemžēl, un es neesmu nedz uz pusīti tik talantīga kā piemēram, mana vecvecmāmuļa, kurai jau 1921. gadā bija notariāli apstiprināts papīrs, ka viņai ir tiesības rīkoties ar Mantu, īpašumu un ģimenes naudu bez laulātā drauga piekrišanas, patstāvīgi.
              • No tevis teiktā starp citu izriet, ka tev ir tipisks sieviešu-tanku problēma - viņas vēlas "īstus mužikus", kamēr "īstajiem mužikiem" vairāk velk uz mazāk tankiskiem sieviešu tipāžiem.
                • Neredzu, kur tas izriet. Es saku, ka nevaru vien beigt brīnīties par to, ka tad, ja no vīrieša Neko Tādu Negaida, viņš pazūd, tā vietā, ka varētu adaptēties dzīvei savienībā, kurā cilvēki tiešām ir solidāri un līdztiesīgi, gan mamuta nešanā, gan arī nemateriālās vides komforta radīšanā.
                  • Teksti par to, ka "tevi es noķert nevaru" liecina, ka bikšainis nejūtas līdzvērtīgs tev. Empātija ar sievietēm-tankiem nemēdz būt pārāk raksturīga. :D
                    • Jā, es to esmu pamanījusi. Un, ko man tagad darīt? :) Vēlreiz paraudāt par savu veiktspēju un maskēt to?
                      • Protams vienmēr var turpināt būt neizpratnē. :)

                        • bet es taču saku, ka esmu atrisinājusi situāciju, neciešu, man nav vajadzīgs psihoterapeits, šaibas, utt., bet kāpēc lai es neturpinātu brīnīties? :)
                          • Par situācijas atrisināšanu - pirmā dzirdēšana. :D
                            Kādēļ jābrīnās par to, kas tev ir saprotams?
                            • P.S.

                              Un neesmu tik traks lai man būtu ilūzijas par to, ka sievietes-tanki ir jebkādā veidā audzināmi, regulējami u.tml. Bezcerīgi gadījumi, tā teikt. :P
                              • P.P.S.

                                Un ar sievietēm - tankiem protams vienmēr viss ir kārtībā. :D

                                Karoče paldies par C vitamīna devu. Es tomēr pārmaiņas pēc pievērsīšos virpošanai.
                            • Skaidrs, ka es nebizoju apkārt pa pasauli aurēdama, ka SITUĀCIJA IR NORMALIZĒJUSIES :)

                              Jābrīnās par to, ka attieksme ir duāla, ambivalenta un neviennozīmīga. Par vēlmi turpināt žēloties, ka "visas duras un grib tikai naudu" un no otras puses patiesībā uzskatīt šo modeli par normālu un sev derīgu un pat vienīgo iespējamo.

                              • Neredzu par ko tur brīnīties. Arī pašas sievietes nereti brēc, lai vīrietis nes mājās mamutu un kad vīrietis lielāko daļa laiku arī pavada mamutu medībās brēc, ka viņš neveltot laiku viņai/ģimenei/bērniem. Cilvēki vispār mēdz būt pretrunīgas būtnes, you know. :)
Powered by Sviesta Ciba