Galvenais - pašam sevi nenobaidīt!
attaisnojums #1 
30.-Mar-2016 09:13 am
es šorīt nokavēju darbu, jo sagadījās uztaisīt pārāk garšīgu ēdienu - nevarēju lēnām neizbaudīt!
komenti 
30.-Mar-2016 10:20 am
ko tu ēdi?
30.-Mar-2016 10:26 am
nu neko jau Tādu :)
dažkārt sanāk vienkārši labs, viegli saprotams un garšīgs ēdiens (jo man no rītiem der tikai tādi, kas paši pagatavojas, kamēr es ģērbjos un grozos pa māju).

šorīt: lēcas + kabacis + ķirštomāti + tomātu pasta + tahini + drusku zirņu miltu, lai nav zupa, - sasautē uz pannas (ar vāku), kamēr tas tahini (apm 1 ēdk., nevajag daudz) tā kā sarecē vai kā to nosaukt un sāk izlikties par omleti.

noņem no pannas, iegriež rukolu un ēd priecīgs :)
30.-Mar-2016 10:28 am
ohō! paldies par recepti, jāpamēģina, jāiepazīstas ar tahini :)
30.-Mar-2016 10:31 am
var jau ar bez viņa, bet šitās sēklu/riekstu lietas padara sātīgāku un interesantāku to garšu, citādi tāds ļurīgs dārzeņu sautējums vien sanāk ;)

vispār gribas labāk apgūt visādu mērču, balzamiko un garšvielu pasauli, lv virtuvē kaut kā pietrūkst krāsainības!
30.-Mar-2016 10:32 am
[oj, atkal sajaucu sevi ar otru sevi]
30.-Mar-2016 10:49 am
jā, man arī trūkst mērces. negribas pirkt tās gatavās čemikal un biežāk viss paliek bez mērces.
(jūs esat brīnišķīgs salikums)
30.-Mar-2016 10:50 am
:)
This page was loaded Nov 16. 2024, 2:12 am GMT.