only after dark ([info]tvarj) rakstīja,
@ 2014-03-16 11:13:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
gari & neinteresanti par darbu un kulināriju
divi veiksmīgi novadītie branči un apziņa, ka "tiem cilvēkiem tak garšo!", mani vispār ir ļoti spārnojuši ar iedvesmu. vakar visu vararu laimīga pri laimīga sērfoju internetus un prātoju par nākamajiem brančiem. ar lielajām branču vietām mēs tāpat sacensties nevaram kvantitātē un es arī stipri negribētu klāt galdus ar sieriņiem un šķiņķīšiem ar maizīti (nu, labi, ņemot vērā mūsu ciešo draudzību ar "graudaspēku", kādā sestdienā varētu pamēģināt kaut ko sadomāt). pankūkas tagad ir jau vismaz 3-4 vietās Rīgā, noiets etaps. ar vafelēm mums vēl jāpacīnās gan perfektu recepšu meklējumos, gan arī sūnainās pieejmās tehnikas dēļ.

tomēr ar bosiem runājām, ka ņemot vērā to, ka mūsu klientūra pārsvarā sastāv no vieniem un tiem pašiem cilvēkiem, tad būtu forši kaut ko pamainīt, lai neplaiek garlaicīgi. un es esmu tikai par, gribu izmēģināt jaunas kolosālas pasaules receptes.
(esmu atradusi pilnīgi psihu grilētu romiešu lapu un krāsnī ceptu tomātu salātu recepti. hell yeah :D). ļoti sakārdināja zimbabves ieteiktie vietnamese spring rolls, bet man ir nopietnas šaubas par to, vai tas ir realizējami bufetes variantā.

kaut kādas lietas atstāsim kā ir (cēzaru. to mums nepiedotu :D) par zaļumu biezpienu vēl šaubos. it kā tāda parasta lieta tomēr liekas, ka tas ir ēdiens, kas nekad neapniks. un šampanieša punšs, ofkōrs! nākamreiz varbūt jāizmēģina kāda cita recepte.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ripp
2014-03-16 12:25 (saite)
man ir liels prieks, ka sajā Tev tik labi iet :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]tvarj
2014-03-16 12:30 (saite)
pilnīgi negaidīti priekš manis pašas :) paldies!

tomēr tās pāris h virtuvē uz visu nedēļu priekš manis ir pilnīgi pietiekami. neprasiet man brančus arī svētdienās :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ripp
2014-03-16 12:43 (saite)
es arī gribu pāris h virtuvē. bet nezinu kā lai dabù.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]tvarj
2014-03-16 13:06 (saite)
tā jau ir, lielākajai daļai uzņēmumu interesē pastāvīgi darbinieki

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ripp
2014-03-16 13:49 (saite)
man par nelaimi :>

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]dzeina
2014-03-16 12:26 (saite)
uz vietas cepta maizīte ir mūsu viss!
apsolos uz nākošo branču sagādāt izsalkumu :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]tvarj
2014-03-16 12:32 (saite)
:)
tagad man visu nedēļu būs stress :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]mazheks
2014-03-16 12:44 (saite)
klau, jums tur brančā no gaļas arī kas ir?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]tvarj
2014-03-16 13:03 (saite)
bekonolas, cēzars ar vistu :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]dominika
2014-03-16 13:48 (saite)
klau, bet tu vari pastāstīt kā dļa osebenno tupih, kā tas brančs izpaužas - tipa zviedru galds - samaksā vienu cenu un ēd/dzer, ko/cik gribi? bet ja tajā laikā nāk kāds, kas negrib no tā zviedru galda ēst, bet vienkārši grib, pienemsim, tur iedzert kafiju un pasēdēt internetā?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]dzeina
2014-03-16 14:16 (saite)
Viss ok, es esmu pāris reizes bijusi branča laikā un pašu branču neesmu izmantojusi. Samaksāju tikai par saviem dzērieniem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]tvarj
2014-03-16 14:47 (saite)
ārā nedzenam ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]zin
2014-03-16 14:04 (saite)
ieviesiet komentēšanas iespēju (vai var būt tāda jums jau ir)?
tip kaut vai vienkārša polla versiju ar iespēju pierakstīt pašam savu komentāru, ja gribas
un pat ja pankūkas ir visur, es domāju, ka pankūkas (sevisķi, pildītās un ne saldās) ir kā viena no vairākām izvēlēm, tas nāktu tikai par labu.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]tvarj
2014-03-16 14:46 (saite)
pankūkas mums jau ir parastajā ēdienkartē un... man negribas viņas cept :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]zin
2014-03-16 14:07 (saite)
par punšu- zemēnu laikam noteikti iesaku zemenes, pārlietas ar gaišo rumu, cukurs vai cukura sīrups, tuc tuc grenadīna (bet patiešām maz), baltvīns, pūres ābolu- zemeņu sula un dzirkstošais vīns.

(Atbildēt uz šo)


[info]virginia_rabbit
2014-03-16 15:23 (saite)
kraukšķīgu maizi ar svaigiem humusiem, tartariem, olīvēm un gvakamolēm!

(Atbildēt uz šo)


[info]rasbainieks
2014-03-16 19:34 (saite)
kuskusa salāti un cēzars noteikti ir jāliek galdā vienmēr :) vēl var humusu ar visu ko kraukšķināmu

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?