Snorke ([info]snorke) rakstīja,
@ 2012-08-03 10:12:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
dazi vakari snorkes dziivee


1. Milano, baltvīns, tā bija viena no laimigākajām mana mūža stundām, brīva no pagātnes, jutos tik skaista un laimīga. Paulo nāca mani satikt. Un tad es devos pāri laukumam, tas bija Paulo, žilbinoši baltā kreklā, starojošs. What happened ? viņš jautāja. You are so beautiful ! nu un tad taxis, restorāns, tu izskaties tik laimīgs, teicu - bet es arī esmu laimīgs, ir tik labi atkal tevi redzēt utt
Uz dažiem jautajumiem viņš atbildeja jocīgi. Vina psihoterapeits ir atklājis iemeslu: vins kļūstot tāds, kādu sieviete grib viņu redzēt. Nu un tas nav labi. Tāpēc viņš atbildēja tā: ja es atbildēšu tā, tad es būšu tāds, kādu tu gribi mani redzēt, bet tā nebūs īstenība utt. Es visu sapratu, visam piekritu, es biju laimīga.

2. Tās minūtes viņa gultaa, iespējams, bija viena no labākajaam sex pieredzēm ever. Jo viņš bija eņģelis, absolūts angel of sex, es to nevaru izskaidrot, es to varu izskaidrot, bet negribu. Iespējams, ka vina psihoterapeitam ir taisnība. Viņš sniedz katrai sievietei tieši to un tieši tā, kā viņa grib, precīzāk, kā viņa gribētu, ja viņa apzinātos, ko viņa grib. But condoms ? I don`t have condoms. nu tas bija apmēram kā ar seju pret asfaltu. Un tad tāda neskaidra apjausma, ka viņš ir pilnīgi vienaldzīgs, vispār, viņš ir to darījis to tikai tevis dēļ, viņu vispār neinteresē, viņš negrib. Pirmkārt, nu es neticēju, ka viņam nav. Otrkārt, es nesapratu, kas šis ir par eksperimentu. Treškārt, es biju ļoti tuvu sūtīt ellē kontracepcijas ideju kā tādu. Ceturtkārt, viņš aizmiga.

3. Es nakti negulēju, es to pavadīju kaukaadaa dīvainā pusmiega staavoklī. Paulo bija man blakus, runāja skaidrā angļu valodā, runāja miegā, you always get exactly what you want. Vai es to nosapņoju.

4. Bija rīts, viņa gulamistaba, kreesla. Vins atgriezas ar 2 kafijas kruzem. Un es jutos kaa filmas varone. man ir kafijas tasite, esmu ietinusies lakataa, esmu gulta, caur aizkariem slid ieksa viegla milanas gaisma, un vins.
Vins zilbinosi baltaas trusenes, starojos, vins man stastija kauko, prasija ko es daru sodien, ko mes varam darit sodien, stastija kauko par milanas izstadem, vai tu saproti, jaaa, ko tas nozime, nezinu.
un tad,,, es jutos ta aka slikstu un mirstu un es gribu vinju, es gribu vinju, kaadas izstaades, ziniet, kaa ir tad kad zuud samanja un just all i want is you. All i want is you.

5. man drusku sajukusi notikumi, bet nu, manas lupas pari vinja pleciem, vins to atlaava, bet nepiedalijas, tad izstastija, ka nu sexam vajadzigi 2 un vins nav te. Ka vins veel nav izleemis, vai grib mani par draugu vai miiljako.
Sarunas bija neglitas. Es laikam pateicu, ka man absoluti neinterese vinja poziicijas. Un vins jautaaja, vai es pret visiem ta izturos vai tikai sai specifiskaa gadiijumaa taa. Un vins teica, ka esmu ieradusises uz milanu peec free sex.

6. savaacu savas dreebes un gaaju prom. Iegaju gulamistabaa, savaakt savu somu un zaabakus. paulo joprojam bija kails. un tad vins siki un detalizeeti izteica sajusmu par manu somu, cik daila kraasu gamma. un tad vins izteica etisku nosodijumu maniem zaabakiem, kaa es varu taados staigat, vins to nesaprotot. atbildeju, ka es ari nesaprotu, bet man patik.


7. gaaju pa milanu, aaraa bija velosipeeds un masina, un ziniet, es drusku pieturejos pie ta velosipeda, ar domu, ka to velosipedu triekt pa to masinu un ilgi. bet talredzigi velosipeds bija piekedets pie stabinja. aizgaju uz savu masinu un kadu laicinju kliedzu. palidzeja. Un tad es domaju, cik tomer svetiga si diena. Cik trula esmu palikusi ar savu zinatni un kermeni.

8. ko es dariju. pudele vina. pudele vina un chats. un tad es aizgaju satikt francesco. kas bija loti normals, loti loti normals, jauks, stabils virietis. atnacu maajas.

9. nakaamo dienu pavadiju taapat. aizgaju satikt alessandro. johnny depp and sean penn. pedejos 4 gadus dzivojis libija. bisnesojis afrika, neskaidrs bizness. Problemas ar italju varas iestadem narkotiku sakaraa. iezimeju ainu ? vakarinjas bija uz terases, ar skatu paari alpiem, zem galda man kajas triceja. izradijas ka vins spej runat par dostojevski un climate change, vins lasa gramatas. un vins mani pievilka klaat bez vaardiem, taadi viriesi neruna, viniem nav jaarunaa.


10. mes ieradamies manaa maajaa. 2 dienas es te biju pavadijusi seeraas. to vareeja redzet. vispar es biju parsteigta. grida bija noklata ar apgerba gabaliem, visas virsmas bija noklaatas ar glaazeem. feminine, vins teica, laipojot starp vina pudeleem, krusturiem un kleitaam. do you have condoms ? no. me neither. mes vel parmeklejam manu maju, bet nu nebija. vispar man patika vina attieksme, nu tada. we will go to find. un panema mani aiz rokas.

11. un tad mes sedamies un braucam meklet prezus. Negaiditi si stunda izvertas parvienu no labaakajaam. tumsa. plkst 3 naktii. kalni. vins brauca 2x par atru un 3x par biistamu. ar roku man uz gurna. Refering to me "baby". Viss taads muskulji, svins, testosterons, saujampulveris, adrenalins un velreiz muskulji. un veelrezi svins un testosterons, 3 pases. aafrika, liibijas tuksnesis, mes devamies piedzivojuma. un ziniet, situacija bija bezceriga, te nav diennakts veikalu un aptieku un kiosku, bet nu man bija 100% parlieicba, ka vins dabus to, ko grib, jo nu vins ir taads cilveks. viss virietis. punkts. prezervativi uznira negaidita veida. tuknesis. automats. vins aptureja masinu taa, ka taa 2x apmeta kuuleni. atgriezas, iebeera man klepi.

12. mes sedejam manaa gultaa. ar aabolu sulas glazi, aara jau viegli ausa rits. alkohols bija aaraa no dziislaam, preervativi bija iegadaati. tell me your worst adventure. Once i was arrested near Qatar. Un ziniet tas bija ar uzsvaru nevis uz arrested bet uz once in quatar. Man radas nojusma, ka vina dzive bijusi ar istiem piedzivojumiem sveetiita, ne all-inclusive egiptes braucieniem. mes ievelamies gulta atmugursiki. sex bij taads. Out of control and force of nature. un tomer tads, kas maina jusu lidzsinejo izpratni par jedzienu "sekss".

13. no rita izkapu no gultas. vins bija prom. bija 8. uz gridas bija stiklu kaudze, glazes bij plisusas, kad un kaa, neatceros. un prezervativu kaudze. vins bija aizgajis atstajot mani stiklu un prezervativu kaudze. palagi bija nu loti mizerablaa staavoklii.
atcerejos, mes gulejam salipusi sviedros un spermaa, es meginaju atraisities, bet vins mani pievilka klat, nelaida valjaa, es jutu vinja rokas, are you ok ? vins jautaaja,, mmm. is "mmm" ok or not ok ? akdies, es domaju, esmu kopa ar virieti, izskatas, ka esmu kopa ar virieti
Laipoju uz vannasistabu, paarsteidzosi viegla un laimiga. apmierinata visas sis vaarda noziimees. man sovakar bija randinjs ar Olivjee.

14. es seedeju ezera krasta aar olivjee. vins ir francuuzis. nu briesmigi jauks un inteligents. mes plapajam, mums bija baltviins, es vinam stastiju stastinjus par Leninu. lija lietus, mes runajam par statistiku, modeljiem, padomju laikiem, argentinu un urugvaju, mes bijam spejiigi runaat. Vins stastija par savu probzu: vins nespej atklat juutas cilvekiem, ko miil. Vins iet pie psihoterapeita, adrianas. es eju pie antonio. tad tu saproti, tavs antonio ir mana adriana. Sii ir tev peedeejaa glaaze, vins teica. aj, es varu dzert un braukt, es teicu.
bet es tiesaam jutos viegli nogurusi un viegli iereibusi. es nebiju guleejusi peedeejas 3 naktis.
un sorit atradu mailu
thanks for a nice evening yesterday... (In the rain, by the lake :-).
Hope we do it again



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]lie_with_me
2010-08-03 12:32 (saite)
Viens no labākajiem ierakstiem, kas lasīts in a very long time.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]snorke
2010-08-03 12:53 (saite)
paldies, nepelniti, kas tiesi patika ":)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]lie_with_me
2010-08-03 12:55 (saite)
dzīve, dzīve

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]fedrs
2010-08-03 12:38 (saite)
Nē, nu vot par šito - bikses novilkt, bet nekniebties - visu cieņu! Ne katram būtu tik stingrs raksturs!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]snorke
2010-08-03 12:52 (saite)
nu, es domaaju, ka paulo ir mazliet uz geju pusi :) or vienkarsi es vinu seksualai neintereseeju :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]nova
2010-08-03 15:06 (saite)
ja viņš izkritizē zābakus un novērtē somu, - pilnīgi uz geju pusi:)))P

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]snorke
2010-08-03 15:07 (saite)
nuja, tas bija akurat ka peedeejaa putukreejuma karote paulo kuukaa :) nee, vins tiesaam ir Absoluti Apburosa Butne :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]liljabrik
2010-08-03 12:44 (saite)
Wow!!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]snorke
2010-08-03 12:52 (saite)
atkla jaaprasa: bet kas tiesi patika ?:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]liljabrik
2010-08-03 13:03 (saite)
nē nu vnk spēcīga literatūra, lai arī ideologiski nepiekrītu tādai jumta raušanai, tas reāli bojā nervus

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]snorke
2010-08-03 13:04 (saite)
:) a man beidzot nav naaveejosi garlaiciigi :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]liljabrik
2010-08-03 14:33 (saite)
jā, es saprotu, es arī tā darīju, kad man nebija džeka.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]komeeta_naak
2010-08-03 12:45 (saite)
whoa. just whoa.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]snorke
2010-08-03 12:52 (saite)
paldies, bet kas tiesi patika ? man vienkarsi vajadzeja norakstit no atminjas, nepiestraadaju pie nianseem :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]komeeta_naak
2010-08-03 13:01 (saite)
nu tas vienkārši ir viens episks piedzīvojums, viens vienīgs NUKĀTĀVAR + UNKĀVĒLVAR

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]snorke
2010-08-03 13:14 (saite)
:) man vienkarsi tiiri stilistiski patika, ka sex, saakts ar vienu, tika pabeigts ar otru, pa starpu alpos atrodot milano nozudusos kondomus :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]blondulla
2010-08-03 12:55 (saite)
4 džeki vienā vīkendā? ;)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]snorke
2010-08-03 12:57 (saite)
3, olivje bija pirmdien peec darba

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]lie_with_me
2010-08-03 13:01 (saite)
:D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]scorpse
2010-08-03 12:57 (saite)
Man patika, ka snorke stāsta ne tikai par psihoterapiju, bet arī par dzīvi, kas notiek pa īstam. Vēl man patika veids, kādā ar vārdiem liki sajust konkrētu brīžu noskaņu un savu attieksmi. Ā, un patika tas, ka pa punktiem.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]snorke
2010-08-03 13:01 (saite)
es sad un tad staatsu par dziivi, bet tad lieku tikai draugiem :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]dunduks
2010-08-03 13:44 (saite)
iespējams varētu nogalināt, lai uz papīra uzliktu vārdus, kurus lasot varētu paņemt emocijas un sajūtas saujā :-)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]snorke
2010-08-03 13:47 (saite)
es varetu nogalinat ? vai tu varetu nogalinat ? sorry, man tada neskaidra galva sodien :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]dunduks
2010-08-03 13:53 (saite)
es varētu, jo tev jau nevajag, tu jau vari (vārdus uzlikt) :-)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]snorke
2010-08-03 15:37 (saite)
paldies tak, bet man pasai liekas, ka pirms gadiem vareeju to labaak :(

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]vacatio
2010-08-03 13:58 (saite)
Lasot, atceros savu nesenu pagātni, bet priecājos, ka neilgojos pēc tās un jūtos labi kur esmu - katru vakaru gultā ar vienu un to pašu vīrieti.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]snorke
2010-08-03 15:10 (saite)
nutak dabiski ka neilgojies, sitaas tak ir suuraas ciesanas, kamer viens virietis visma muuzham - taa lielaa laime un atalgojums :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]vacatio
2010-08-03 15:25 (saite)
Nu.. ne vienmēr. Tas tauriņu laiks arī bija dikti skaists un bieži vien daudz rožaināks.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]snorke
2010-08-03 15:39 (saite)
adrenalina vairaak,,, kas daziem ir svariigi :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]vacatio
2010-08-03 15:40 (saite)
Vairāk piedzīvojumu un mazāk pārdzīvojumu :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]snorke
2010-08-03 15:42 (saite)
mjaa,,, es tagad esmu nolemusi, ja es kaadreiz ever noenkurosos pie viena viriesa, tad tikai tad, ja vins bus vieni vienigi piedzivojumi un nekadu pardzivojumu,, citaadi - nu nav tak verts, diesdebesis, pilna pasaule tak burvigu cilveeku :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]vacatio
2010-08-03 15:49 (saite)
Bet Tev nav bail, ka ar gadiem būs arvien grūtāk atrast partneri sexam?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]snorke
2010-08-03 15:53 (saite)
maate miiljaa ! ar gadiem tak tikai klust vieglak atrast partneri sexam :) kad man bija 20 un 25 un 30, es praktiski nebiju speejiiga atrast partneri sexam, un man ari nebij taa sexa :) kaa man patik teikt, kamer jus visi drazaties apkart, es sedeju akademiskaja biblioteekaa :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]vacatio
2010-08-03 16:03 (saite)
Pasaulē drošvien savādāk. LV visi izlepuši. Sieviete pēc 30 jau vairs nekotējas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]snorke
2010-08-03 16:06 (saite)
man liekas, ka tie tadai maanji vien buus :) vai tad tu, piemeram, pie sevis esi noverojusi viriesu uzmnaibas krisanos pec 30 ?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]vacatio
2010-08-03 16:09 (saite)
Normālo-jā. Šobrīd par mani interesējas pārsvarā tie, kam zem 30. Tie, kam pie 40 skatās uz 20gadniecēm.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]snorke
2010-08-03 16:15 (saite)
nu tendence saprotama :) ak, nezinu, es vispar cenoss nedomat kategorijas "sieviete pec 30" un "atrast partneri", jo man ir 21 un es eju vakarinjaas, viss :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]vacatio
2010-08-03 16:17 (saite)
Tā ir LV tendence. Nupat biju Briselē un tur uzmanība no vīriešiem ap 35-45 bija ļoti neierasti liela.
Ir baiji ok, kad var dzīvot veselākā sabiedrībā un par tādiem sū.. nesatraukties :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]snorke
2010-08-03 16:22 (saite)
nezinu, kaa ar sabiedribas veselibu, bet briivi viiriesi ap 35-45 ir sastopami briivaa dabaa, tas ir fakts :) staasti par italju sievieteem ir tadi, ka vinam vajag princi, kas visu nodrosina un vispaar raapo uz celjiem vinas prieksaa, uzreiz prec un pec skirsanaas nodrosina dzivi bez darba :) nezinu, cik tur taisniba :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]spotty_flyer
2010-08-03 18:56 (saite)
He, par franchu sievietém stâsta tieshi to pashu :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]kinskis
2010-08-03 14:29 (saite)
patieshaam viens no labaakajiem ierakstiem lōngā lōngtaimā.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]snorke
2010-08-03 15:08 (saite)
nepelniiti, nepelniiti :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kinskis
2010-08-03 15:33 (saite)
aj, nu beidz, snorke.
kaut arī, viena shtelle ir shito uzrakstiit, otra - noveerpt īstos piedzīvojumos :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]snorke
2010-08-03 15:39 (saite)
man taa sape, ka iisteniibaa dziive bija interesantaak. Tibi, man liekas ka piedzivojumi man padodas labaak, bet nevaru iisti uzrakstit, kaa bija.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]lie_with_me
2010-08-03 15:48 (saite)
Tu taču par to nevari spriest! :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]str
2010-08-03 14:51 (saite)
snorke ir satriecoša- vai stāstā par blaķeni, vai par džekiem.
tāda īsta.
:)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]snorke
2010-08-03 15:08 (saite)
:0 paldies :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]spotty_flyer
2010-08-03 15:20 (saite)
No shitâ tak atrauties nevaréja lasot. Un lai ar man attiecîbas un visâdas fignjas, bet brîzham tâda klusa nopûta un vélme bût tik pat uz spârna kâ Tu. Paldies par dalîshanos ;)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]snorke
2010-08-03 15:39 (saite)
paldies, paldies :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]otily
2010-08-03 15:57 (saite)
Nu, snorkes, jaunkundz! Tik daudz piedzīvojumu, tik mazā laika sprīdī :), lasīju ar smaidu. Un uzrakstīts patiešām labi!

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?