Shelly -

May. 11th, 2010

08:06 am

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Mīļie gardēži, ko jūs parasti darat ar zaļajām pupiņām (saldētām)?

(15 comments | Leave a comment)

Comments:

[User Picture]
From:[info]f
Date:May 11th, 2010 - 08:07 am
(Link)
veikalā metu līkumu :)
(Reply to this)
[User Picture]
From:[info]kihelkonna
Date:May 11th, 2010 - 08:18 am
(Link)
lieku klāt olu kultenī un visādos dārzeņu ēdienos, zupās, sautējumos. galvenokārt jau kultenī. neiztrūkstoša lieta manā saldētavā.
(Reply to this)
[User Picture]
From:[info]dienasgramata
Date:May 11th, 2010 - 08:28 am
(Link)
gardēdam!
(Reply to this)
From:[info]kolts
Date:May 11th, 2010 - 08:37 am
(Link)
vokojot daarzenjus ar riisiem, parasti piemetu klaat.
(Reply to this)
[User Picture]
From:[info]sirdna
Date:May 11th, 2010 - 08:40 am
(Link)
kamōn, gardēdis drīzāk mirīs no bada, nekā patērēs Saldētus Produktus!
(Reply to this) (Thread)
[User Picture]
From:[info]uzis
Date:May 12th, 2010 - 12:41 pm
(Link)
ja vien pupiņas ir paša audzētas, novāktas, sasaldētas, tad gardēdis ēdīs
(Reply to this) (Parent)
[User Picture]
From:[info]skuka
Date:May 11th, 2010 - 09:04 am
(Link)
Ko Tu sauc par zaļajām pupiņām? Tās garās tievās pākstiņas? Ja tās, tad es viņas sagriežu puspirksta garos gabaliņos un lieku uz pannas, kur apcepu sviestiņā un mazā kripatiņā sasmalcināta ķiploka, piespiežu citruna sulu, pielieku mazliet medus un ēdu kā piedevu pie gaļas. Bet, droši vien, var taisīt sautējumu (kā zirnīšu-birkānu sautējums) - vienkārši novāri mazā ūdentiņā, pielej saldu krējumiņu, ķiplociņu, sāli, ko vēl nebūt pēc garšas, un pasautē.
(Reply to this) (Thread)
[User Picture]
From:[info]oblica
Date:May 11th, 2010 - 10:56 am
(Link)
Es apmēram tāpat - uz pannas ar sviestu, ķiploku un ciedru riekstiem.
(Reply to this) (Parent)
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:May 11th, 2010 - 09:12 am
(Link)
beram uz pannas un cepam ar gaļu. terijaki pamarinētu liellopu, piemēram.
(Reply to this)
[User Picture]
From:[info]ravena
Date:May 11th, 2010 - 09:22 am
(Link)
lieku klāt visa veida sautējumiem
(Reply to this)
[User Picture]
From:[info]chaj
Date:May 11th, 2010 - 10:55 am
(Link)
1. cep wok pannā ar vistas gaļas strēmelēm un sojas mērci
2. cep uz pannas, liek klāt ķiplokus un tomātu pastu vai mērci. ber virsū zaļumus
3. liek klāt dažādu dārzeņu sautējumam.

vispār ikdienā patērējams produkts. īpaši ziemā.
(Reply to this)
[User Picture]
From:[info]ld
Date:May 11th, 2010 - 11:25 am
(Link)
vāčiem ir zupīte/sautējums.
izskatās aptuveni tā:



saucas: Grüne Bohnen Eintopf
Ja interesē varu kādu recepti pārtulkot. Šis ēdiens ir plaši iecienīts un gana ātri pagatavojams - pupas, kartupeli, burkānus sašņikā un samet katlā, vāra gaļas buljonā. gaļu var likt klāt uzreiz vai arī pie zupas/sautējuma servēt medniekdesu.
(Reply to this)
[User Picture]
From:[info]tominja_opiitis
Date:May 11th, 2010 - 03:00 pm
(Link)
xxx: Как можно сидеть дома в такую погоду?
yyy: Как можно быть на улице в такой интернет?
(Reply to this) (Thread)
[User Picture]
From:[info]shelly
Date:May 11th, 2010 - 03:07 pm
(Link)
:D
(Reply to this) (Parent)
[User Picture]
From:[info]vacatio
Date:May 12th, 2010 - 11:17 pm
(Link)
saceptas uz pannas sviestā ar garnelēm ir ņamma. Bet vajag vēl kādu dārzeni klāt. Es parasti ņemu saldētos jauktos paciņa, bet noteikti ar tām pupiņām. Un pačku garneles.
(Reply to this)