05 Aprīlis 2006 @ 19:02
ciba reloaded  
vērojot pēdējo dienu cibas availability, man galvā rodas ideja:
1) inbox, sia cibu pārdod kādam, kas ir ieinteresēts šajā projektā (piemēram man vai kādam citam cibiņam/iem) par niecīgu summu (nu ne jau par tādu, par kādu to nopirka no [info]watt), jo šobrīd inbox interese par šo projektu jau varētu būt tīri teorētiska- bez vai ar niecīgiem ieņēmumiem un ar samērā nozīmīgu resursu patēriņu turot stāvoklī, kuru vislabāk raksturo jēdziens "koma ar īslaicīgiem apziņas brīžiem", un miglainu komercpotenciālu
2) interešu grupa izvērtē ieguldījumus un uzturēšanas resursu/izmaksas cibas dzīvotspējai un sagatavo 3-5 scenārijus (par to kā dzīvot turpmāk jeb kā finansēt cibas dzīvotspēju), kuru vidū ir scenārijs- kolektīva virtuālā pašnāvība
3) cibas komjunitī nobalso un atkarībā no rezultātiem- dzīvo laimīgi vai mirst laimīgi un pie pilnas apziņas, nemocoties. totāla demokrātijas uzvara.
kā jums šī doma?
 
 
( Post a new comment )
Viena lapa[info]punkts on 5. Aprīlis 2006 - 19:26
balsošana ir katastrofāli bīstama, jo būs tāpat kā ar to balsošanu par vislabāko cibiņu, vai kā tur bija, es nesekoju līdzi. tas ir, stulbums ņems virsroku. ir vajadzīga konstruktīva pieeja. varbūt noalgot kādu ārzemju ekspertu un konsultatnu grupu.
(Atbildēt) (Link)
Siderius Nuncius[info]mapet on 5. Aprīlis 2006 - 19:28
es gari nerakstīšu - ja. citādi atkal ciba nobruks.

domas jau protams labas, bet tomēr risinājumam jābūt orģinālākam - piem lai delfi(jy arī der) nopērk :D

cibai ir savi konkurenti - it īpaši draugiem.lv. jādomā par to - un piesliešanās tam pašam pieminētajam delfi varētu palīdzēt.

pašnāvības akcija neizdosies - varbūt ja uz kādu mūsu pilsētu būtu uzmesta atombumba mēs arī tā varētu.

ieņēmum palielināšanas akcija - par katru postu 0.50 ls
par kometu 0.10 ls. šam būtu daudz pozitīvu effektu. vienīgais negātīvais būtu tas ka samazinātos cibiņu skaits. BET TOTIES - 1. būs līdzekļi lai maintain cibu, 2. būs ko palasīties. 3. nebūs muļķīgu komentu.
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
[info]divi_g on 5. Aprīlis 2006 - 19:32
Mana prognoze - pie tādiem izcenojumiem (un nepieciešamības maksāt vispār) nebūs ne puksti, ne komentu ;)
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
Siderius Nuncius[info]mapet on 5. Aprīlis 2006 - 20:08
nē nē - komentāru nauda tiek ieskaitīta puksta autora kabatā. vienīgais ko viņam jāizdara ir jāuzraksta tāds puksts kuru ieraugot vienkārši rodās velme kaut ko pateikt. nacionālās tēmas piemēram.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)
Kruts Skuju[info]kruts on 6. Aprīlis 2006 - 09:25
atraduši problēmu.
(Atbildēt) (Link)