zaļā buržuāzija - [entries|archive|friends|userinfo]
judging the mice

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| freidfreidlenta pukstlenta marčlenta komentlenta pollkreators ]

[Feb. 22nd, 2013|01:23 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
es te apsolīju revjū par āzijas ēdnīcu ar himalaju vārdu brīvības ielas simtajos numuros

iemīlējos pirmajā acu uzmetienā nē bet mēģinājumā pasūtīt - beidzot mums rīgā ir vieta, kur tavu valodu neviens nesaprot, sirsnīgi smaida un klanās, bet pasūtījums ir jārāda uz pirkstiem

ras: divus tomjumus, vienu džalfrezi liellopu un vienu sičuaņas liellopu
meitene aiz letes smaida, klanās, izsauc zēnu no virtuves
ras: divus tomjumus (baksta ar pirkstu ēdienkartē), vienu džalfrezi liellopu (baksta ar pirkstu ēdienkartē), vienu sičuaņas liellopu (baksta ar pirkstu ēdienkartē)
zēns aiz letes smaida, klanās, izsauc vēl vienu zēnu no virtuves
ras: (baksta ar pirkstu ēdienkartē ļoti precīzi)
zēns 2 aiz letes smaida, klanās, ir pieņēmis pasūtījumu
(mango lassi saprata visi arī bez bakstīšanas ēdienkartē)

tomjums:
teiksim tā, tas nav tomjums, kādu mēs to parasti saprotam un gatavojam (jo mēs tur neliekam brokoļus un sēnes, kā arī nebiezinām ar cieti, kā arī liekam mīdijas un astoņkājus), bet ļoti vispusīga garša, labs garneļu procents, jauka sekla bļodiņa par latu (!), ļoti patīkams skābums (žurnāla redakcija optimistiski uzskata, ka viņi prot lietot tamarindu) un, ja labi iedziļinās, var sajust mazītiņu asumiņu (damn you spicy-food-non-loving latvians, kuru māgai te visi pieskaņojas), turklāt arī mazais asumiņš ir daudzpusīgs, kas mani ļoti iepriecināja

džalfrezi:
padārgs - trīspiēsnt par ne pārāk iespaidīgu porciju, bet uzreiz arī jāpiemin, ka šie divi liellopa ēdieni arī bija dārgākie visā ēdienkartē - un paciets tas lops, bet ļoti, ļoti laba mērce, un rīsi ir ar kurkumu (tie ir vienīgie pareizie rīsi manā pasaulē, kuras uzskats veidojās deviņdesmito vidū krišnu pagrabiņa lētajā ēstuvē), asuma kopumā pamaz, es par vēlu pamanīju, ka ēdienkartē ir vesels viens ēdiens ar diviem pipariņiem, un tas ir cāļa čili

par sičuaņu lai izsakās vieskorespondents, if he so desires

mango lassi:
vienkāršs un lielisks un maksā latu (un mango! man ir vienalga, kur viņi ņem tos konservētos mango, ja viņi var man pasniegt mango lassi!)

viņiem ir arī darbadienu darbaļaužu komplekti, kuru sarakstu aplūkojām no kreisās puses, jo tas ir izvietots uz loga
no kreisās puses neko nevarēja saprast, būs jāiet vēlreiz

linkpiemetināt?

Comments:
[User Picture]
From:[info]acidkitteh
Date:February 22nd, 2013 - 01:36 am
(Link)
Sičuaņas liellops bija labs, cik nu labu var uztaist no latvijas liellopa.(Šitie kūtīs audzētie liellopi ir sīksti un ir ilgi jāgatavo lai būtu mīksti, ne tā kā argentīnas pļavās vai spānijas vidienē ārā dzīvojošie), Asums minimāls, bet omnipresent. Es nebūtu pie mērces licis klāt cieti, un mazāk sojas, - bij bik par sāļu. Bet mani interesē tā mistiskā garšviela, kas izskatijās pēc pipara bet nav pipars. Kuru sakožot un izsmērējot pa augšlejām un smaganām, tās notirpst kā no vietējās anestēzijas un pēc kādas minūtes arī lūpas sāk tirpt, un ieelpojot caur muti, liekas ka pa lūpām no iekšpuses skrien transcendentālas skudriņas. Šīs garšvielas garša bija kautkas starp saharīnu, čili, citronu, kaperi un mentolu. Ēdot to tirpšanu nejuta, bet kad ekskluzīvi paņēmu to graudiņu un sakožļāju un izsmērēju pa visu muti, tad pirms iestājās anestēzijas effekts, bija diezgan nepatīkams saharīnains saldums, kurš pazuda tikai tad, kad notirpa mēles gals, smaganas un lūpas.
Es tās garšvielas atradīšu un nopirkšu kilogramu.
Bet man tur patika, patīk laipna apkalpošana un ka cilvēki cenšas, nevis Fabrikas/Lido cehs.
[User Picture]
From:[info]kautskis
Date:February 22nd, 2013 - 01:58 am
(Link)
Jūs tur ēdāt vai veicāt kaut kādus laboratorijas darbus?!
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:February 22nd, 2013 - 02:03 am
(Link)
es, protams, nezinu, ko par to saka vieskorespondents, bet mana pozīcija ir skaidri definēta: ir ļoti labi un pareizi ieguldīt naudu tajā, lai vestu dzīvesbiedru uz restorāniem, jo pēc tam viņš to visu mājās gatavo
(ne velti pirms kimčiem tika ieslēgts analizators!)
[User Picture]
From:[info]martcore
Date:February 22nd, 2013 - 02:04 am
(Link)
ta jau elles grāvēju ar zenīdu nemaz neredzējāt
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:February 22nd, 2013 - 02:06 am
(Link)
tasirkā neredzējām!!11111 tas es tikai pēc spēles piesēdos uzrakstīt apsolīto!!11111
otrais suaresa gols "bend it like beckham, bend it better than beckham" bija viens no skaistākajiem pasaules vēsturē
(starp citu, šobrīd ar acs kaktiņu skatos ņūkāslas spēli, gols jau bija, tālāk nav interesanti)
[User Picture]
From:[info]acidkitteh
Date:February 22nd, 2013 - 03:16 pm
(Link)
Mēs veicām zinātniski pētniecisko industriālo korporatīvo spiegošanu. Pienāks diena un atvērsim restorānu, kur gurmāni varēs paēst tā, ka tiem nekad nevajadzēs vairāk nevienu citu ēstuvi(this will be your last meal HAA HA HA HAAA!!), viņi naktīs nevarēs gulēt, jo gribēs kārtējo restorāna devu, pēc katra kumosa tie jutīs, ka nu ir sasniegta garšas pilnība un nu varētu arī nomirt. Viss ir izbaudīts. Pasaule slīgs gurmānības un dekadentās gastronomiskās bohēmas baudas atvarā, priesteri solīs tiem elli, bet gurmāniem būs vienalga. Šodiena counts. Ēst, dzert un baudīt tagad. Ciest rīt(bet rītdiena nevienu neinteresē).

ps. tavam cepumu projektam arī atradīsies vieta uz letes.
[User Picture]
From:[info]kautskis
Date:February 22nd, 2013 - 03:23 pm
(Link)
Akdies, netaisiet restorānu, dieva dēļ! Cik jauku un priecīgu ļaužu nav nogrimuši izmisuma dūksnājā tikai tāpēc, ka viņiem tīri labi sanāca taisīt ēst un viņi izdomāja atvērt restorānu! Ēdiena kvalitātei ar restorāna panākumiem ir otr- vai varbūt pat treššķirīgs sakars, tur citas iemaņas svarīgākas.

Taisiet betona izlietnes, tā ir brīva tirgus niša, un, cik saprotu, ņēmāji jau rindā stāv un nevar vien izkauties, kam būs tas gods pie tādas tikt.
[User Picture]
From:[info]acidkitteh
Date:February 22nd, 2013 - 03:27 pm
(Link)
Kas teica ka kāds tur taisās gatavot ēst?
Es restorānos tikai ēdu.
[User Picture]
From:[info]zin
Date:February 22nd, 2013 - 02:11 am
(Link)
man grūši iebraukt, kas tā ir par ēstuvi?
[User Picture]
From:[info]kinskis
Date:February 22nd, 2013 - 07:42 am
(Link)
indīd. damn, skrū end fak you spicy-food-non-loving latvians
[User Picture]
From:[info]missalise
Date:February 22nd, 2013 - 09:59 am
(Link)
Ieinteresēji - a kur īsti tā ēstuve atrodas? Nav kaut kāds orientējošs objekts, kam blakus - kādai transporta pieturai, lielam veikalam u.c.?
[User Picture]
From:[info]str
Date:February 22nd, 2013 - 10:06 am
(Link)
Pie matīsa tirgus
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:February 22nd, 2013 - 10:36 am
(Link)
ne gluži pie matīsa tirgus, kādu gabaliņu tālāk uz priekšu, tuvākais orientieris ir electra riteņu veikals tieši blakus mājā :)
[User Picture]
From:[info]kautskis
Date:February 22nd, 2013 - 11:11 am
(Link)
Hmmm, netālu no Matisa tirgus, tas tak pa ceļam uz Juglu sanāk! Jāatķeksē blociņā.
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:February 22nd, 2013 - 11:15 am
(Link)
pa ceļam uz juglu ir viss, tikai pareizi jāizvēlas ceļš :)

hackers counter system