zaļā buržuāzija - [entries|archive|friends|userinfo]
judging the mice

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| freidfreidlenta pukstlenta marčlenta komentlenta pollkreators ]

[Feb. 22nd, 2013|01:23 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpiemetināt?

Comments:
[User Picture]
From:[info]acidkitteh
Date:February 22nd, 2013 - 03:16 pm
(Link)
Mēs veicām zinātniski pētniecisko industriālo korporatīvo spiegošanu. Pienāks diena un atvērsim restorānu, kur gurmāni varēs paēst tā, ka tiem nekad nevajadzēs vairāk nevienu citu ēstuvi(this will be your last meal HAA HA HA HAAA!!), viņi naktīs nevarēs gulēt, jo gribēs kārtējo restorāna devu, pēc katra kumosa tie jutīs, ka nu ir sasniegta garšas pilnība un nu varētu arī nomirt. Viss ir izbaudīts. Pasaule slīgs gurmānības un dekadentās gastronomiskās bohēmas baudas atvarā, priesteri solīs tiem elli, bet gurmāniem būs vienalga. Šodiena counts. Ēst, dzert un baudīt tagad. Ciest rīt(bet rītdiena nevienu neinteresē).

ps. tavam cepumu projektam arī atradīsies vieta uz letes.
[User Picture]
From:[info]kautskis
Date:February 22nd, 2013 - 03:23 pm
(Link)
Akdies, netaisiet restorānu, dieva dēļ! Cik jauku un priecīgu ļaužu nav nogrimuši izmisuma dūksnājā tikai tāpēc, ka viņiem tīri labi sanāca taisīt ēst un viņi izdomāja atvērt restorānu! Ēdiena kvalitātei ar restorāna panākumiem ir otr- vai varbūt pat treššķirīgs sakars, tur citas iemaņas svarīgākas.

Taisiet betona izlietnes, tā ir brīva tirgus niša, un, cik saprotu, ņēmāji jau rindā stāv un nevar vien izkauties, kam būs tas gods pie tādas tikt.
[User Picture]
From:[info]acidkitteh
Date:February 22nd, 2013 - 03:27 pm
(Link)
Kas teica ka kāds tur taisās gatavot ēst?
Es restorānos tikai ēdu.

hackers counter system