zaļā buržuāzija - [entries|archive|friends|userinfo]
judging the mice

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| freidfreidlenta pukstlenta marčlenta komentlenta pollkreators ]

[Feb. 22nd, 2013|01:23 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpiemetināt?

Comments:
[User Picture]
From:[info]acidkitteh
Date:February 22nd, 2013 - 01:36 am
(Link)
Sičuaņas liellops bija labs, cik nu labu var uztaist no latvijas liellopa.(Šitie kūtīs audzētie liellopi ir sīksti un ir ilgi jāgatavo lai būtu mīksti, ne tā kā argentīnas pļavās vai spānijas vidienē ārā dzīvojošie), Asums minimāls, bet omnipresent. Es nebūtu pie mērces licis klāt cieti, un mazāk sojas, - bij bik par sāļu. Bet mani interesē tā mistiskā garšviela, kas izskatijās pēc pipara bet nav pipars. Kuru sakožot un izsmērējot pa augšlejām un smaganām, tās notirpst kā no vietējās anestēzijas un pēc kādas minūtes arī lūpas sāk tirpt, un ieelpojot caur muti, liekas ka pa lūpām no iekšpuses skrien transcendentālas skudriņas. Šīs garšvielas garša bija kautkas starp saharīnu, čili, citronu, kaperi un mentolu. Ēdot to tirpšanu nejuta, bet kad ekskluzīvi paņēmu to graudiņu un sakožļāju un izsmērēju pa visu muti, tad pirms iestājās anestēzijas effekts, bija diezgan nepatīkams saharīnains saldums, kurš pazuda tikai tad, kad notirpa mēles gals, smaganas un lūpas.
Es tās garšvielas atradīšu un nopirkšu kilogramu.
Bet man tur patika, patīk laipna apkalpošana un ka cilvēki cenšas, nevis Fabrikas/Lido cehs.
[User Picture]
From:[info]kautskis
Date:February 22nd, 2013 - 01:58 am
(Link)
Jūs tur ēdāt vai veicāt kaut kādus laboratorijas darbus?!
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:February 22nd, 2013 - 02:03 am
(Link)
es, protams, nezinu, ko par to saka vieskorespondents, bet mana pozīcija ir skaidri definēta: ir ļoti labi un pareizi ieguldīt naudu tajā, lai vestu dzīvesbiedru uz restorāniem, jo pēc tam viņš to visu mājās gatavo
(ne velti pirms kimčiem tika ieslēgts analizators!)
[User Picture]
From:[info]martcore
Date:February 22nd, 2013 - 02:04 am
(Link)
ta jau elles grāvēju ar zenīdu nemaz neredzējāt
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:February 22nd, 2013 - 02:06 am
(Link)
tasirkā neredzējām!!11111 tas es tikai pēc spēles piesēdos uzrakstīt apsolīto!!11111
otrais suaresa gols "bend it like beckham, bend it better than beckham" bija viens no skaistākajiem pasaules vēsturē
(starp citu, šobrīd ar acs kaktiņu skatos ņūkāslas spēli, gols jau bija, tālāk nav interesanti)
[User Picture]
From:[info]acidkitteh
Date:February 22nd, 2013 - 03:16 pm
(Link)
Mēs veicām zinātniski pētniecisko industriālo korporatīvo spiegošanu. Pienāks diena un atvērsim restorānu, kur gurmāni varēs paēst tā, ka tiem nekad nevajadzēs vairāk nevienu citu ēstuvi(this will be your last meal HAA HA HA HAAA!!), viņi naktīs nevarēs gulēt, jo gribēs kārtējo restorāna devu, pēc katra kumosa tie jutīs, ka nu ir sasniegta garšas pilnība un nu varētu arī nomirt. Viss ir izbaudīts. Pasaule slīgs gurmānības un dekadentās gastronomiskās bohēmas baudas atvarā, priesteri solīs tiem elli, bet gurmāniem būs vienalga. Šodiena counts. Ēst, dzert un baudīt tagad. Ciest rīt(bet rītdiena nevienu neinteresē).

ps. tavam cepumu projektam arī atradīsies vieta uz letes.
[User Picture]
From:[info]kautskis
Date:February 22nd, 2013 - 03:23 pm
(Link)
Akdies, netaisiet restorānu, dieva dēļ! Cik jauku un priecīgu ļaužu nav nogrimuši izmisuma dūksnājā tikai tāpēc, ka viņiem tīri labi sanāca taisīt ēst un viņi izdomāja atvērt restorānu! Ēdiena kvalitātei ar restorāna panākumiem ir otr- vai varbūt pat treššķirīgs sakars, tur citas iemaņas svarīgākas.

Taisiet betona izlietnes, tā ir brīva tirgus niša, un, cik saprotu, ņēmāji jau rindā stāv un nevar vien izkauties, kam būs tas gods pie tādas tikt.
[User Picture]
From:[info]acidkitteh
Date:February 22nd, 2013 - 03:27 pm
(Link)
Kas teica ka kāds tur taisās gatavot ēst?
Es restorānos tikai ēdu.

hackers counter system