Comments: |
| From: | wowow |
Date: | February 26th, 2011 - 11:46 pm |
---|
| | | (Link) |
|
nu es aizdomīgi skatos uz humusu. manuprāt ēdamas lietas nedrīkst saukties šitādā vārdā.
slikts rīdzinieks, slikts.
| From: | wowow |
Date: | February 26th, 2011 - 11:49 pm |
---|
| | | (Link) |
|
a tu pastāsti ko darīt ar humusu?
smērēt uz maizītes un likt virsū desu.
| From: | wowow |
Date: | February 26th, 2011 - 11:54 pm |
---|
| | | (Link) |
|
tas ķipa kautkāds alternatīvais apgarotais sviests?
tas ir turku zirņu biezenis. turku zirņi tev garšo?
| From: | wowow |
Date: | February 26th, 2011 - 11:55 pm |
---|
| | | (Link) |
|
nu ķipa kā tas džeks kas klizmas taisa un ēd sauli?
čego? pag, tu gribēji padirsties, bet es to nepamanīju un sāku runāt nopietni?
| From: | wowow |
Date: | February 26th, 2011 - 11:57 pm |
---|
| | | (Link) |
|
Nē es vienkārši uzsērčoju wikipediju un izlasīju ka tas ir komposts
| From: | wowow |
Date: | February 27th, 2011 - 12:00 am |
---|
| | | (Link) |
|
Nu re, es jau teicu ka ēdienu šitā saukt nedrīkst, viens burts un skat, jau oavisam cita substance
latviešu nosaukuma autori ir par to padomājuši, kā zemāk rakstīts :)
| From: | tvarj |
Date: | February 27th, 2011 - 12:02 am |
---|
| | | (Link) |
|
tad jau jāaizliedz zviedriem saukt kūkas pa kaka?
| From: | chaj |
Date: | February 27th, 2011 - 09:11 am |
---|
| | | (Link) |
|
piedodiet, iejaukošos. desu! uz hummusa! es gībstu.. es laikam vēl dziļāks snobs, bet šitādu zaimošanu...
| From: | chimera |
Date: | February 27th, 2011 - 11:10 am |
---|
| | | (Link) |
|
m. dara tāpat. es sākumā ģību, tagad esmu atmetusi ar roku.
a ko, foršu servelādes šķēli :) kaut gan labāk, protams, šķiņķa šķēli un marinētu gurķīti pa virsu. bet vispār es ar to mēģināju ilustrēt pointu, ka humusu var lietot sviesta vietā uz maizes.
| From: | tvarj |
Date: | February 26th, 2011 - 11:56 pm |
---|
| | | (Link) |
|
paskaties pagājušās vai aizpagājušās nedēļas "Garšu laboratoriju". Tannis taisīja pats un laikam arī piedāvāja dažādus variantus kā lietot.
| From: | dooora |
Date: | February 26th, 2011 - 11:49 pm |
---|
| | | (Link) |
|
no humusa tu esi nācis, par humusu tev būs jāpaliek.
klau, saimenīces - kindza tak nesaldējas, ko? tb, saldējas jau viss, bet pēc atsaldēšanas tā pļurza pat par humusu nepārvēršas. jebšu ir kas jauns noticis šai saulē?
nu svaigu kinzu no saldētas nedabūsi, bet zupā un biezākos tās radiniekos liekamais sanāk labu labais.
| From: | dooora |
Date: | February 26th, 2011 - 11:57 pm |
---|
| | silantrō jesķ, uma ņinada, nada | (Link) |
|
votbļinza, ieberzos kā snobs... davaj, pamēģināšu. citi zaļumi to procedoooru pulka ēst-ētiskāk pārcieš, tā vismaz to atceros, bet ar kinzu tas nav darīts kopš 90-tajiem, kad es vēl cēli tās buntītes saucu par silantrō.
nu man kā taupīgai saimeniecei (labi, ka diāna nelasa šito) vienmēr tā kinza, kas no svaigās buntes paliek pāri, ieliekas saldētavā. zini, zupā iemesta neko daudz neatšķiras no svaigas kinzas, kas karstu zupu dabūjusi :) svarīgi saldēt pēc iespējas sausāku.
| From: | dooora |
Date: | February 27th, 2011 - 12:03 am |
---|
| | | (Link) |
|
nu, man šis ir zelta tipsis, jo es bez kindzas kā bez rokenrola Vikas.
bet vispār tieši tevis dēļ produkts saucas hum-hum, novērtē :) | |