zaļā buržuāzija - sezdienas vakara cepetis (c) jim [entries|archive|friends|userinfo]
judging the mice

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Links
[Links:| freidfreidlenta pukstlenta marčlenta komentlenta pollkreators ]

sezdienas vakara cepetis (c) jim [Feb. 26th, 2011|11:41 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpiemetināt?

Comments:
[User Picture]
From:[info]wowow
Date:February 26th, 2011 - 11:46 pm
(Link)
nu es aizdomīgi skatos uz humusu. manuprāt ēdamas lietas nedrīkst saukties šitādā vārdā.
[User Picture]
From:[info]dominika
Date:February 26th, 2011 - 11:47 pm
(Link)
hehe
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:February 26th, 2011 - 11:48 pm
(Link)
slikts rīdzinieks, slikts.
[User Picture]
From:[info]wowow
Date:February 26th, 2011 - 11:49 pm
(Link)
a tu pastāsti ko darīt ar humusu?
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:February 26th, 2011 - 11:50 pm
(Link)
smērēt uz maizītes un likt virsū desu.
[User Picture]
From:[info]wowow
Date:February 26th, 2011 - 11:54 pm
(Link)
tas ķipa kautkāds alternatīvais apgarotais sviests?
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:February 26th, 2011 - 11:55 pm
(Link)
tas ir turku zirņu biezenis. turku zirņi tev garšo?
[User Picture]
From:[info]wowow
Date:February 26th, 2011 - 11:55 pm
(Link)
nu ķipa kā tas džeks kas klizmas taisa un ēd sauli?
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:February 26th, 2011 - 11:56 pm
(Link)
čego?
pag, tu gribēji padirsties, bet es to nepamanīju un sāku runāt nopietni?
[User Picture]
From:[info]wowow
Date:February 26th, 2011 - 11:57 pm
(Link)
Nē es vienkārši uzsērčoju wikipediju un izlasīju ka tas ir komposts
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:February 26th, 2011 - 11:58 pm
(Link)
[User Picture]
From:[info]wowow
Date:February 27th, 2011 - 12:00 am
(Link)
Nu re, es jau teicu ka ēdienu šitā saukt nedrīkst, viens burts un skat, jau oavisam cita substance
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:February 27th, 2011 - 12:01 am
(Link)
latviešu nosaukuma autori ir par to padomājuši, kā zemāk rakstīts :)
[User Picture]
From:[info]tvarj
Date:February 27th, 2011 - 12:02 am
(Link)
tad jau jāaizliedz zviedriem saukt kūkas pa kaka?
[User Picture]
From:[info]chaj
Date:February 27th, 2011 - 09:11 am
(Link)
piedodiet, iejaukošos. desu! uz hummusa! es gībstu.. es laikam vēl dziļāks snobs, bet šitādu zaimošanu...
[User Picture]
From:[info]chimera
Date:February 27th, 2011 - 11:10 am
(Link)
m. dara tāpat. es sākumā ģību, tagad esmu atmetusi ar roku.
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:February 27th, 2011 - 12:31 pm
(Link)
a ko, foršu servelādes šķēli :) kaut gan labāk, protams, šķiņķa šķēli un marinētu gurķīti pa virsu. bet vispār es ar to mēģināju ilustrēt pointu, ka humusu var lietot sviesta vietā uz maizes.
[User Picture]
From:[info]tvarj
Date:February 26th, 2011 - 11:56 pm
(Link)
paskaties pagājušās vai aizpagājušās nedēļas "Garšu laboratoriju". Tannis taisīja pats un laikam arī piedāvāja dažādus variantus kā lietot.
[User Picture]
From:[info]dooora
Date:February 26th, 2011 - 11:49 pm
(Link)
no humusa tu esi nācis, par humusu tev būs jāpaliek.

klau, saimenīces - kindza tak nesaldējas, ko? tb, saldējas jau viss, bet pēc atsaldēšanas tā pļurza pat par humusu nepārvēršas. jebšu ir kas jauns noticis šai saulē?
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:February 26th, 2011 - 11:51 pm
(Link)
nu svaigu kinzu no saldētas nedabūsi, bet zupā un biezākos tās radiniekos liekamais sanāk labu labais.
[User Picture]
From:[info]dooora
Date:February 26th, 2011 - 11:57 pm

silantrō jesķ, uma ņinada, nada

(Link)
votbļinza, ieberzos kā snobs...
davaj, pamēģināšu. citi zaļumi to procedoooru pulka ēst-ētiskāk pārcieš, tā vismaz to atceros, bet ar kinzu tas nav darīts kopš 90-tajiem, kad es vēl cēli tās buntītes saucu par silantrō.
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:February 27th, 2011 - 12:01 am
(Link)
nu man kā taupīgai saimeniecei (labi, ka diāna nelasa šito) vienmēr tā kinza, kas no svaigās buntes paliek pāri, ieliekas saldētavā. zini, zupā iemesta neko daudz neatšķiras no svaigas kinzas, kas karstu zupu dabūjusi :) svarīgi saldēt pēc iespējas sausāku.
[User Picture]
From:[info]dooora
Date:February 27th, 2011 - 12:03 am
(Link)
nu, man šis ir zelta tipsis, jo es bez kindzas kā bez rokenrola Vikas.
[User Picture]
From:[info]rasbainieks
Date:February 26th, 2011 - 11:52 pm
(Link)
bet vispār tieši tevis dēļ produkts saucas hum-hum, novērtē :)

hackers counter system