sezdienas vakara cepetis (c) jim |
[Feb. 26th, 2011|11:41 pm] |
|
|
|
Comments: |
nu svaigu kinzu no saldētas nedabūsi, bet zupā un biezākos tās radiniekos liekamais sanāk labu labais.
| From: | dooora |
Date: | February 26th, 2011 - 11:57 pm |
---|
| | silantrō jesķ, uma ņinada, nada | (Link) |
|
votbļinza, ieberzos kā snobs... davaj, pamēģināšu. citi zaļumi to procedoooru pulka ēst-ētiskāk pārcieš, tā vismaz to atceros, bet ar kinzu tas nav darīts kopš 90-tajiem, kad es vēl cēli tās buntītes saucu par silantrō.
nu man kā taupīgai saimeniecei (labi, ka diāna nelasa šito) vienmēr tā kinza, kas no svaigās buntes paliek pāri, ieliekas saldētavā. zini, zupā iemesta neko daudz neatšķiras no svaigas kinzas, kas karstu zupu dabūjusi :) svarīgi saldēt pēc iespējas sausāku.
| From: | dooora |
Date: | February 27th, 2011 - 12:03 am |
---|
| | | (Link) |
|
nu, man šis ir zelta tipsis, jo es bez kindzas kā bez rokenrola Vikas. | |