sezdienas vakara cepetis (c) jim |
[Feb. 26th, 2011|11:41 pm] |
|
|
|
Comments: |
![[User Picture]](http://klab.lv/userpic/96236/3486) | From: | dooora |
Date: | February 26th, 2011 - 11:49 pm |
---|
| | | (Link) |
|
no humusa tu esi nācis, par humusu tev būs jāpaliek.
klau, saimenīces - kindza tak nesaldējas, ko? tb, saldējas jau viss, bet pēc atsaldēšanas tā pļurza pat par humusu nepārvēršas. jebšu ir kas jauns noticis šai saulē?
nu svaigu kinzu no saldētas nedabūsi, bet zupā un biezākos tās radiniekos liekamais sanāk labu labais.
![[User Picture]](http://klab.lv/userpic/96236/3486) | From: | dooora |
Date: | February 26th, 2011 - 11:57 pm |
---|
| | silantrō jesķ, uma ņinada, nada | (Link) |
|
votbļinza, ieberzos kā snobs... davaj, pamēģināšu. citi zaļumi to procedoooru pulka ēst-ētiskāk pārcieš, tā vismaz to atceros, bet ar kinzu tas nav darīts kopš 90-tajiem, kad es vēl cēli tās buntītes saucu par silantrō.
nu man kā taupīgai saimeniecei (labi, ka diāna nelasa šito) vienmēr tā kinza, kas no svaigās buntes paliek pāri, ieliekas saldētavā. zini, zupā iemesta neko daudz neatšķiras no svaigas kinzas, kas karstu zupu dabūjusi :) svarīgi saldēt pēc iespējas sausāku.
![[User Picture]](http://klab.lv/userpic/96236/3486) | From: | dooora |
Date: | February 27th, 2011 - 12:03 am |
---|
| | | (Link) |
|
nu, man šis ir zelta tipsis, jo es bez kindzas kā bez rokenrola Vikas. | |