ублюдок ([info]racoon) rakstīja,
@ 2004-07-27 10:51:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Par skribentiem 2
Turpinot par pidarasiem skribentiem. Lai piedod man [info]waits un [info]dzingla , bet liela daļa Jūsu sugasbrāļi ir pilnīgi luņi. Es pieņemu, ka šis rakstiņš, par kuru škrobojos tagad, ir tapis nepilngadīgai, siekalainai kucei, saņemot kurvīti no kāda džeka, kurš visai motociklistu saimei par nelaimi braukā ar encikletu. Nu kā var rakstīt, ka braukšana ar motociklu ir bīstama in general, pieminot, ka redz divi nositušies (šogad nositušies jau 12), nu un situācijas dramatismam pievienot vispārējo satiksmes negadījumu statistiku, kurai ar motocikliem atsevišķi nav nekāda sakara. “Latvijā arvien palielinās jaudīgu motociklu īpašnieku skaits. Šie motocikli ļauj vadītājam attīstīt mežonīgu ātrumu, kas sadursmē gandrīz nav kontrolējams”...” Kopumā pērn reģistrēti 129 jauni motocikli.” Nu dura. Jauni, tas ir kā, 2004 gada ražojuma, vai Latvijā pirmoreiz ievestie vecuma grupā no 1985 līdz 2004?
Bļe, kur tik pasaveries- motociklisti zvēri, nejēdz braukt, apdraud sab-bu. Lielākoties tie bļāvēji ir pusneatkarīgie skribenti ar otrajiem golfiem, kuri siekalaini lūr uz tiem, kam tas mocis ir, bet apzinoties to, ka viņam, ar viņa ienākumiem tāds mocis nebūs nekad, pidars laiž žulti.
Uzsāksim pīār kampaņu, angažēsim [info]dzingla lai skribelē: “Motociklists no drošas nāves glābj divpadsmit gadus vecu meitenīti”. “Motociklisti palīdz atklāt narkotiku tirdzniecību mākslas galerijā” utt.

Palūk, palūk, ko ta dura saskribelējusi !


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]lavendera
2004-07-27 11:00 (saite)
Tas tak ir tikai normāli, ka viņi sastrēgumos brauc starp mašīnām, nevis kā idiņi stāv rindā. Vienīgie iebildumi pret debiliem motociklistiem - akustiskajiem ekshibicionistiem ir manām jūtīgajām ausīm...

(Atbildēt uz šo)


[info]krasais
2004-07-27 11:01 (saite)
pats interesantākais ka vidējais ļautiņš šādus skribentus ņem par pilnu un tad ej nu taisnojies kā muļķis pret tādiem "bet es avīzē izlasīju, ka..":(

(Atbildēt uz šo)

Sasmējos.
[info]dzingla
2004-07-27 11:19 (saite)
Nu, cilvēki šajā profesijā strādā ar vai pret savu sirdsapziņu. Šajā gadījumā - nezinu.

Bet doma man iepatikās - varētu noorganizēt brīvprātīgos motociklistus, kas nedēļas nogalē sakārto visas svalkas Rīgā, iestājas par veco māju atjaunošanu & paši brīvprātīgi piedalās to sakopšanā, kā arī regulāri rīko piketus pret skolotāju,ārstu & pensionāru zemajām algām.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)

Re: Sasmējos.
[info]smejmoon
2004-07-27 11:40 (saite)
Say, say!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)

Vēl viena iespēja
[info]amalija
2004-07-27 13:24 (saite)
Mož kāds brīvprātīgais var arī palīdzēt nokļūt viņsaulē motociklistam - idiotam, kurš nežēlīgā ātrumā ik rītu un vakaru nesas pa Inčukalna ieliņām. Viņam un līdzīgajiem par godu tika uzrīkoti gulošie policisti. Vēlamais efekts ir sasniegts;) - mana māmiņa un citi miermīlīgie, kas pārvietojas pa ielu gar skolu un bērnudārzu, traušas tiem pāri ar saviem autiņiem, bet minētais tipiņš šos apbrauc gar b/d sētu, īpaši nesabremzējoties. Ziņošana policijai kaut kā nelīdz. Varētu palūgt vetārstu, lai izkastrē, bet noķert grūti... Varbūt motociklistu iesaistīšana ir iespēja?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)

Re: Sasmējos.
[info]etranger
2004-08-30 02:11 (saite)
Timurs un viņa vējabrāļi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]divi_g
2004-07-27 11:27 (saite)
Jā, jā, un iesauka orgānu donori motociklistiem ir tāpat vien.. Vari lamāties, bet tie mudaki, kas atvelk ar saviem šosejniekiem uz pilnu klapi, "cēliena" dēļ ir drauds satiksmes drošībai.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]racoon
2004-07-27 11:35 (saite)
Nevilksim kašķi, bet paraudzīsimies uz lietām no cita skatu punkta. Ja ir grūti ar galviņu, un uz štrāses gribas vilkt rubul astoņdesmi plus, tad sanāks tā kā Oskaram un cauri. Orgānu donors, tukšpaurains ļoļiks vai vienkārši neveiksminieks. Bet tāpēc jau nevajag visus vienā maisā bāzt.
Es ar savu trīssimtkilogramīgo dzelzs gabalu varu tikai miroņus kapos pamodināt nevis uz rubul asoņdesmit pa Jūrmaleni patriekt.
BTW: Es esmu labs zēns, vienmēr apstājos pie gājēju pārejām ja meitenes grib tikt pāri, es viņām pat mazliet patīku ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]waits
2004-07-27 11:51 (saite)
Hmmm. Man par to visu savs viedoklis.

Mašīnas, mājas un sievietes lēnām un nenovēršami atņem gadus no dzīves.
Taču enciklets dzīvei piešķir garšu. Vēl vienu minūti jaunības.

Man tā būšana vairāk grozās ap encikleta dizainu.
Kādam citam griež ātrums.
Vēl kāds cits laiž siekalas par Rossi, Kapirossi un Bjadži.

Ap priedi var aptīties gan ar moci, gan ar četrriteņu dranduļetu.
Vajag tikai ieskrieties, cik smadzeņpoda dullums un vāģa motors var pavilkt.

Ar skribentiem ir tāpat kā ar kukaiņiem - tūkstošiem sugu un paveidu.
Ar motociklistiem tāpat - cik cilvēku, tik variantu.

Par tukšu gaisa maisīšanu - viedokļraksu cepējiem aumež iraid skunste sviest akmeni skudrupūznī.

Ingu Papardi es pazīstu jau daudzus gadus.
Izlasīju publikāciju.
Nav jau tik traki.
Protams, Racoon sirsniņa asiņo, lasot šādus zaimus.
Taču Inga jau daudzus gadus atķeksē blociņā visa veida invalīdus, respektīvi - tos gaļas gabalus, kuri izdzīvo pēc negadījumiem.

Dieva nav.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]divi_g
2004-07-27 12:00 (saite)
Tev ir šosejnieks vai čopers? ;)
Čoperisti ir ok, galvenokārt tādēļ, ka viņu iespējas ir aptuveni tādas pašas kā auto iespējas (vai vismaz atšķirība ir mazāka nekā starp auto un šosejnieku), un no plūsmas viņi īpaši izlekt nespēj. Tādēļ jau arī savā tekstā pieminēju tieši šosejniekus.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]viestards
2004-07-27 11:41 (saite)
Atšķirība ir tajā apstāklī, ka šosejas mocis līdz 100 km/h uzvelk daudz ātrāk par auto un sadrusmes bieži beidzas letāli. Plus vēl jautri manevri un autovadītāju attieksme pret motociklistiem veido šo statistiku. Pats vienreiz braucu garām vienai sadursmes vieta: policijas mašīna nostājusies ceļa vidū pirms moča, blakus mocis, kam uzsegts melns palags un blakus ķivere. Ņemot vērā, ka braucu ar riteni, jautri ap sirdi nebija.

(Atbildēt uz šo)

Es jau neko...
[info]dzingla
2004-07-27 12:26 (saite)



Divriteņu motorizētie braucamrīki nedēļas nogalē Latvijā bijuši iesaistīti septiņos negadījumos
18:31, 26 jūlijs 2004


RĪGA, JUL 26, BNS - Pagājušās nedēļas nogalē Latvijā notikuši septiņi motociklu, motorolleru un mopēdu vadītāju izraisīti satiksmes negadījumi vai tādas avārijas, kurās divriteņu braucamo vadītāji cietuši sadursmēs ar automašīnām.
Viens motociklists šajos negadījumos zaudējis dzīvību, bet vēl septiņi cilvēki guvuši miesas bojājumus, t urklāt vienā no gadījumiem pusaudža vadīts mopēds notrieca piecus gadus vecu meiteni, vēl viens pusaudzis cieta sadursmē ar cita pusaudža vadītu automašīnu, bet vēl trešais smagas traumas guva sadursmē ar kādas sievietes vadītu automašīnu, aģentūra BNS uzzināja Ceļu policijas pārvaldē.

Svētdien plkst.13 Rīgas rajona Mārupē, Mazcenu alejā, Edgars (1990) ar mopēdu "Biaggi XSR2" notrieca 1999.gadā dzimušo Kseniju un neapstājoties turpināja ceļu. Meitene negadījumā guva vieglus miesas bojājumus.

Sestdien plkst.18 Valmieras rajona Rūjienā, Viestura un Skolas ielu krustojumā, Naura (1987) vadītā automašīna "Volkswagen Sharan" saskrējās ar Naura (1991) stūrēto mopēdu un jaunāko no abiem vārdabrāļiem pēc negadījuma vajadzēja ievietot slimnīcā, jo viņš sadursmē ar auto guva vaļēju apakšstilba lūzumu.

Cēsīs, Festivāla un Niniera ielu krustojumā, sestdien plkst.15.25 sadursmē ar 1972.gadā dzimušās Kristīnes vadīto auto "Audi 80" smagas traumas guva un reanimācijā tika ievietots 1989.gadā dzimušais Toms.

Piektdien plkst.23 Madonas rajona Ērgļos, Krasta ielā, Valērijs (1957), braucot ar mopēdu, saskrējās ar automašīnu "Mercedes Benz", pie kuras stūres sēdēja 1984.gadā dzimušais Druvis, un nonāca slimnīcā.

Rīgā, Brīvības ielā, piektdien plkst.22.05 Toms (1974) ar motociklu "Yamaha" notrieca alkohola reibumā pāri ielai ejošo 1969.gadā dzimušo Normundu, kurš negadījumā lauza apakšstilbu, sasita galvu un guva smadzeņu satricinājumu, savukārt motociklista pasažiere 1966.gadā dzimusī Ērika pēc sadursmes krītot nobrāza rokas un kājas. Gājējs pēc negadījuma ievietots slimnīcā, bet motocikla pasažiere pēc pirmās palīdzības sniegšanas atlaista mājās.

Bet vēl viens motociklists Māris V. pirmdien naktī, apgāžoties viņa vadītajam motociklam, traumas guva Rīgas rajonā.

Jau vēstīts, ka sestdien plkst.10.49 uz Rīgas-Jūrmalas šosejas sadursmē ar vieglo auto dzīvību zaudēja motociklists 22 gadus vecais pirms dažiem gadiem noslepkavotā uzņēmēja Daiņa Peimaņa dēls Oskars. 1982.gadā dzimušais Peimanis ar motociklu "Honda CBR1100" traucies pa Jūrmalas šosejas otrās un trešās braukšanas joslas sadalošo līniju ar ātrumu aptuveni 250 kilometru stundā un brīdī, kad automašīna "Volkswagen Golf" ar 1975.gadā dzimušo Mihailu pie stūres pārkārtojās no otrās joslas trešajā, taranēja vieglo auto.

Iepriekšējā nedēļas nogalē avārijās bojā gāja divi motociklisti, bet vēl pieci guva miesas bojājumus.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)

Re: Es jau neko...
[info]viestards
2004-07-27 13:16 (saite)
Savilksim galus kopā
1. sīkais mudaks ar mopēdu, laikam bez tiesībām
2. sīkais mudaks ar mašīnu vs sīkais ar modēdu
3. vvz, vainīgo laikam tik viegli noteikt šeit nevarēs
4. vecis ar mopēdu vs vecis ar Mercedes
5. gājējs šmigā
6. laikam zīmējās
7. pārāk zemu lidoja

Papildjautājums: cik no mopēdu vadītājiem bija tiesības;

Varbūt kādam izskatīsies ciniski, taču saraksts no manas puses izskatās šāds un vismaz pirmajos divos gadījumos jau ir redzami acīmredzami pārkāpumi ir redzami (braukšana bez tiesībām un aibraukšana no notikuma vietas)




(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

piezīmes
[info]smejmoon
2004-07-27 13:43 (saite)
1. Atstāja meiteni uz ielas - nevis mudaks, bet nelietis.
4. Sīkais mudaks ar MB. Tēvocītim varēja nebūt gaismas un 23 jau ir tumšs.
6. a) Nejēdz braukt. b) Samaitājās enciklec. (tas ka zīmējas, tas pohui)
7. Hmm .. labi ka izslēdza šo noziedznieku.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]darkz
2004-07-27 13:09 (saite)
motocikls ārstē vēzi, bļāā...

(Atbildēt uz šo)


(Anonīms)
2004-07-27 14:45 (saite)

ai nu mani vispaar kretinee shitaas kampanjas - nost ar agresiiviem autobrauceejiem, aizliegsim vecus lieljaudas auto, ierobezhosim motobrauceejus utt. protams, ir skaidrs, ka cilveeki aiz sava stulbuma un subjekta neizpratnes dirsa un dirsiis. un dazhiem no vinjiem diemzheel ir pieeja masu meedijiem, lai indeetu arii citu ne tik atjautiigu ljautinju praatus, bet nu buusim godiigi - kretiini ir jebkuraa sabiedriibas segmentaa - vai tie buutu motociklisti, vieglo auto iipashnieki, daljnobojshiki vai, ziniet, patiesiibaa gaajeeji!
pret vinjiem vajadzeetu izveerst visveerieniigaako kampanju. un sodiit par agresivitaati, kaa arii dazhkaart par vienkaarshu tizlumu. man goda vaards radaas veeleeshanaas aizmirst gan par savu cieniijamo staavokli, gan par cienju pret vecu cilveeku, kad kautkaada veca zoss, man meegjinot pieparkoties ielas malaa uzskatiija par vajadziigu slaat pa braucamo dalju, nevis trotuaaru, un iekaustiit manu sarkano briinumu ar rokassominju, kad vinjai par visaam vareem bija sava resnaa pakalja jaameegjina izstuukjeet starp celjaziimes stabu un manaam durviim...
un nejau pirmais gaajeeju kretiinisma paraugdemonstreejums, tas ir, ko man ir gadiijies shovasar piedziivot.
nav skaidriibas, vai patieshaam ir saacies kautkaads visatljautiibas periods uz celjiem un ielaam, vai vienkaarshi agraak es to taa neieveeroju...

(Atbildēt uz šo)


[info]soprano
2004-07-27 20:18 (saite)
Domāju, domāju, bet kā nevaru, tā nevaru atcerēties, kurš bij tas pidars, kuram līdz jūrmalai 11 minūtēs jātiek.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]racoon
2004-07-29 13:51 (saite)
tā un tā...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?