ублюдок ([info]racoon) rakstīja,
@ 2004-07-27 10:51:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Par skribentiem 2
Turpinot par pidarasiem skribentiem. Lai piedod man [info]waits un [info]dzingla , bet liela daļa Jūsu sugasbrāļi ir pilnīgi luņi. Es pieņemu, ka šis rakstiņš, par kuru škrobojos tagad, ir tapis nepilngadīgai, siekalainai kucei, saņemot kurvīti no kāda džeka, kurš visai motociklistu saimei par nelaimi braukā ar encikletu. Nu kā var rakstīt, ka braukšana ar motociklu ir bīstama in general, pieminot, ka redz divi nositušies (šogad nositušies jau 12), nu un situācijas dramatismam pievienot vispārējo satiksmes negadījumu statistiku, kurai ar motocikliem atsevišķi nav nekāda sakara. “Latvijā arvien palielinās jaudīgu motociklu īpašnieku skaits. Šie motocikli ļauj vadītājam attīstīt mežonīgu ātrumu, kas sadursmē gandrīz nav kontrolējams”...” Kopumā pērn reģistrēti 129 jauni motocikli.” Nu dura. Jauni, tas ir kā, 2004 gada ražojuma, vai Latvijā pirmoreiz ievestie vecuma grupā no 1985 līdz 2004?
Bļe, kur tik pasaveries- motociklisti zvēri, nejēdz braukt, apdraud sab-bu. Lielākoties tie bļāvēji ir pusneatkarīgie skribenti ar otrajiem golfiem, kuri siekalaini lūr uz tiem, kam tas mocis ir, bet apzinoties to, ka viņam, ar viņa ienākumiem tāds mocis nebūs nekad, pidars laiž žulti.
Uzsāksim pīār kampaņu, angažēsim [info]dzingla lai skribelē: “Motociklists no drošas nāves glābj divpadsmit gadus vecu meitenīti”. “Motociklisti palīdz atklāt narkotiku tirdzniecību mākslas galerijā” utt.

Palūk, palūk, ko ta dura saskribelējusi !


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?