ублюдок ([info]racoon) rakstīja,
@ 2004-07-27 10:51:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Par skribentiem 2
Turpinot par pidarasiem skribentiem. Lai piedod man [info]waits un [info]dzingla , bet liela daļa Jūsu sugasbrāļi ir pilnīgi luņi. Es pieņemu, ka šis rakstiņš, par kuru škrobojos tagad, ir tapis nepilngadīgai, siekalainai kucei, saņemot kurvīti no kāda džeka, kurš visai motociklistu saimei par nelaimi braukā ar encikletu. Nu kā var rakstīt, ka braukšana ar motociklu ir bīstama in general, pieminot, ka redz divi nositušies (šogad nositušies jau 12), nu un situācijas dramatismam pievienot vispārējo satiksmes negadījumu statistiku, kurai ar motocikliem atsevišķi nav nekāda sakara. “Latvijā arvien palielinās jaudīgu motociklu īpašnieku skaits. Šie motocikli ļauj vadītājam attīstīt mežonīgu ātrumu, kas sadursmē gandrīz nav kontrolējams”...” Kopumā pērn reģistrēti 129 jauni motocikli.” Nu dura. Jauni, tas ir kā, 2004 gada ražojuma, vai Latvijā pirmoreiz ievestie vecuma grupā no 1985 līdz 2004?
Bļe, kur tik pasaveries- motociklisti zvēri, nejēdz braukt, apdraud sab-bu. Lielākoties tie bļāvēji ir pusneatkarīgie skribenti ar otrajiem golfiem, kuri siekalaini lūr uz tiem, kam tas mocis ir, bet apzinoties to, ka viņam, ar viņa ienākumiem tāds mocis nebūs nekad, pidars laiž žulti.
Uzsāksim pīār kampaņu, angažēsim [info]dzingla lai skribelē: “Motociklists no drošas nāves glābj divpadsmit gadus vecu meitenīti”. “Motociklisti palīdz atklāt narkotiku tirdzniecību mākslas galerijā” utt.

Palūk, palūk, ko ta dura saskribelējusi !


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]divi_g
2004-07-27 11:27 (saite)
Jā, jā, un iesauka orgānu donori motociklistiem ir tāpat vien.. Vari lamāties, bet tie mudaki, kas atvelk ar saviem šosejniekiem uz pilnu klapi, "cēliena" dēļ ir drauds satiksmes drošībai.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]racoon
2004-07-27 11:35 (saite)
Nevilksim kašķi, bet paraudzīsimies uz lietām no cita skatu punkta. Ja ir grūti ar galviņu, un uz štrāses gribas vilkt rubul astoņdesmi plus, tad sanāks tā kā Oskaram un cauri. Orgānu donors, tukšpaurains ļoļiks vai vienkārši neveiksminieks. Bet tāpēc jau nevajag visus vienā maisā bāzt.
Es ar savu trīssimtkilogramīgo dzelzs gabalu varu tikai miroņus kapos pamodināt nevis uz rubul asoņdesmit pa Jūrmaleni patriekt.
BTW: Es esmu labs zēns, vienmēr apstājos pie gājēju pārejām ja meitenes grib tikt pāri, es viņām pat mazliet patīku ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]waits
2004-07-27 11:51 (saite)
Hmmm. Man par to visu savs viedoklis.

Mašīnas, mājas un sievietes lēnām un nenovēršami atņem gadus no dzīves.
Taču enciklets dzīvei piešķir garšu. Vēl vienu minūti jaunības.

Man tā būšana vairāk grozās ap encikleta dizainu.
Kādam citam griež ātrums.
Vēl kāds cits laiž siekalas par Rossi, Kapirossi un Bjadži.

Ap priedi var aptīties gan ar moci, gan ar četrriteņu dranduļetu.
Vajag tikai ieskrieties, cik smadzeņpoda dullums un vāģa motors var pavilkt.

Ar skribentiem ir tāpat kā ar kukaiņiem - tūkstošiem sugu un paveidu.
Ar motociklistiem tāpat - cik cilvēku, tik variantu.

Par tukšu gaisa maisīšanu - viedokļraksu cepējiem aumež iraid skunste sviest akmeni skudrupūznī.

Ingu Papardi es pazīstu jau daudzus gadus.
Izlasīju publikāciju.
Nav jau tik traki.
Protams, Racoon sirsniņa asiņo, lasot šādus zaimus.
Taču Inga jau daudzus gadus atķeksē blociņā visa veida invalīdus, respektīvi - tos gaļas gabalus, kuri izdzīvo pēc negadījumiem.

Dieva nav.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]divi_g
2004-07-27 12:00 (saite)
Tev ir šosejnieks vai čopers? ;)
Čoperisti ir ok, galvenokārt tādēļ, ka viņu iespējas ir aptuveni tādas pašas kā auto iespējas (vai vismaz atšķirība ir mazāka nekā starp auto un šosejnieku), un no plūsmas viņi īpaši izlekt nespēj. Tādēļ jau arī savā tekstā pieminēju tieši šosejniekus.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?