Leduspuķe ([info]dzingla) rakstīja,
Es jau neko...



Divriteņu motorizētie braucamrīki nedēļas nogalē Latvijā bijuši iesaistīti septiņos negadījumos
18:31, 26 jūlijs 2004


RĪGA, JUL 26, BNS - Pagājušās nedēļas nogalē Latvijā notikuši septiņi motociklu, motorolleru un mopēdu vadītāju izraisīti satiksmes negadījumi vai tādas avārijas, kurās divriteņu braucamo vadītāji cietuši sadursmēs ar automašīnām.
Viens motociklists šajos negadījumos zaudējis dzīvību, bet vēl septiņi cilvēki guvuši miesas bojājumus, t urklāt vienā no gadījumiem pusaudža vadīts mopēds notrieca piecus gadus vecu meiteni, vēl viens pusaudzis cieta sadursmē ar cita pusaudža vadītu automašīnu, bet vēl trešais smagas traumas guva sadursmē ar kādas sievietes vadītu automašīnu, aģentūra BNS uzzināja Ceļu policijas pārvaldē.

Svētdien plkst.13 Rīgas rajona Mārupē, Mazcenu alejā, Edgars (1990) ar mopēdu "Biaggi XSR2" notrieca 1999.gadā dzimušo Kseniju un neapstājoties turpināja ceļu. Meitene negadījumā guva vieglus miesas bojājumus.

Sestdien plkst.18 Valmieras rajona Rūjienā, Viestura un Skolas ielu krustojumā, Naura (1987) vadītā automašīna "Volkswagen Sharan" saskrējās ar Naura (1991) stūrēto mopēdu un jaunāko no abiem vārdabrāļiem pēc negadījuma vajadzēja ievietot slimnīcā, jo viņš sadursmē ar auto guva vaļēju apakšstilba lūzumu.

Cēsīs, Festivāla un Niniera ielu krustojumā, sestdien plkst.15.25 sadursmē ar 1972.gadā dzimušās Kristīnes vadīto auto "Audi 80" smagas traumas guva un reanimācijā tika ievietots 1989.gadā dzimušais Toms.

Piektdien plkst.23 Madonas rajona Ērgļos, Krasta ielā, Valērijs (1957), braucot ar mopēdu, saskrējās ar automašīnu "Mercedes Benz", pie kuras stūres sēdēja 1984.gadā dzimušais Druvis, un nonāca slimnīcā.

Rīgā, Brīvības ielā, piektdien plkst.22.05 Toms (1974) ar motociklu "Yamaha" notrieca alkohola reibumā pāri ielai ejošo 1969.gadā dzimušo Normundu, kurš negadījumā lauza apakšstilbu, sasita galvu un guva smadzeņu satricinājumu, savukārt motociklista pasažiere 1966.gadā dzimusī Ērika pēc sadursmes krītot nobrāza rokas un kājas. Gājējs pēc negadījuma ievietots slimnīcā, bet motocikla pasažiere pēc pirmās palīdzības sniegšanas atlaista mājās.

Bet vēl viens motociklists Māris V. pirmdien naktī, apgāžoties viņa vadītajam motociklam, traumas guva Rīgas rajonā.

Jau vēstīts, ka sestdien plkst.10.49 uz Rīgas-Jūrmalas šosejas sadursmē ar vieglo auto dzīvību zaudēja motociklists 22 gadus vecais pirms dažiem gadiem noslepkavotā uzņēmēja Daiņa Peimaņa dēls Oskars. 1982.gadā dzimušais Peimanis ar motociklu "Honda CBR1100" traucies pa Jūrmalas šosejas otrās un trešās braukšanas joslas sadalošo līniju ar ātrumu aptuveni 250 kilometru stundā un brīdī, kad automašīna "Volkswagen Golf" ar 1975.gadā dzimušo Mihailu pie stūres pārkārtojās no otrās joslas trešajā, taranēja vieglo auto.

Iepriekšējā nedēļas nogalē avārijās bojā gāja divi motociklisti, bet vēl pieci guva miesas bojājumus.



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?