ублюдок ([info]racoon) rakstīja,
@ 2014-10-05 17:43:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Par vakardienu
Nu ko, pasludinām troņu spēles par atklātām! No tupiem % un krēslu skaita jaunās valdības sastāvs ir prognozējams gaužām vienkārši un tas būtu pat loģisks, bet es negribētu apgalvot, ka tieši tā tas arī notiks. Tā saucamais „Olšteina sešinieks” tam ir diezgan svaigs piemērs un es nedodu ne sūda, ka piemēram tāda Vienotība ir tik vienota cik izliekās, it īpši ņemot vērā, ka hercogiene ir kritusi un vienīgais ko viņa tagad var darīt, ir izmantot visu savu ietekmes atlikumu sevis saglābšanai, kas neizslēdz arī Vienotības iekšēju sagraušanu. Tieši par to tagad domāju un baidos visvairāk – vai šajā valdības veidošanas procesā Vienotība noturēsies vienota. Tas manuprāt šobrīd ir vislielākais risks.

Par klauniem un ākstiem. Es nevaru nepiekrist, ka visi kas balsoja par Kaimiņu ir urlas un pats viņš – smerdelis. Tā vismaz apgalvo [info]krii un [info]black_data . Es tam pilnībā pievienojos, jo es pats esmu debils gopņiks, savukārt izvēle par labu smerdelim – mana protesta forma. Kāpēc? Tāpēc! Tāpēc, ka es ticu demokrātijai un tam, ka mēs ar savu mazo balsi varam ko ietekmēt. Un kā redzam šajā piemērā – tas tiešām strādā, un lai cik viņš būtu nepiemērots deputāta postenim, viņš tomēr ir tāds simbolisks pliķis mūsu varas portretam. Es tiešām ilgi mocījos domādams par Robertu Zīli vai to pašu Rinkēviču. Ilgi, apsvēru par un pret un tā tālāk, līdz sapratu, ka tādiem zīlēm vai rinkēvičiem ir jāiedod pliķis tāda kaimiņa izskatā, lai viņi nekad vairs, pat domās neatļautos rīkoties kā zaķi vai solvitas, lai viņi apzinās, ka čurājot uz mazo cilvēku, tas nevis pacietīgi noslaucīs mīzalus, bet gan iepisīs pa kuņģi nobalsojot par ākstu.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mazeltov
2014-10-05 18:10 (saite)
Nu ko - teiciens "viens nav cīnītājs" vairs nav spēkā esošs!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]up
2014-10-05 18:17 (saite)
un par ko, un vai vispār, nobalsoji Tu?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]unpy
2014-10-05 19:15 (saite)
Domāju, ka Āboltiņai šobrīd vienota "Vienotība" ir vairāk vajadzīga, nekā jebkad iepriekš. Kā reizi tālab, lai ievēlētos deputātus varētu salikt par ministriem, tādejādi pašai nonākot Saeimā.

(Atbildēt uz šo)


[info]norkoz
2014-10-05 19:33 (saite)
have 5

(Atbildēt uz šo)


[info]uks
2014-10-06 00:26 (saite)
Vismaz tagad mums ir savs Žiriks

(Atbildēt uz šo)


[info]black_data
2014-10-06 09:02 (saite)
Mans apgalvojums nebija nedz par vēlētājiem, nedz demokrātiju, nedz protesta formām. Kaimiņš personīgi manās acīs ir smerdelis, un ar viņa jauniegūto statusu tur nav nekāda sakara.

(Atbildēt uz šo)


[info]extranjero
2014-10-06 21:35 (saite)
Nebiju dzirdējis par tādu Kaimiņu, bet paskatījos youtubē, un izskatās tīri sakarīgs džeks. Var jau būt, ka Saeima viņam nav īstā vieta, kur attīstīt savus talantus, bet domāju, ka ar savu spēju komunicēt viņš nedaudz izkratīs esošo sistēmu.

Youtūbē īpašas rupjības nemanīju, lai gan bija ļoti ass un izaicinošs. Tas, ka oponents galīgi nav spējīgs šādu diskusiju pavilkt, jo ir pieradis visu iepriekš pirtī sarunāt, jau ir viņa paša vaina. Vissmieklīgākā ir Priekuļa nobeiguma frāze – “Es domāju, ka tu esi lūzeris, jo tu armijā neesi bijis.” Lai dzīvo lūzeri!

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?