ублюдок ([info]racoon) rakstīja,
@ 2014-02-07 09:13:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Par dārgo olimpiādi
Skrollējot pēdējo dienu hailaitus, kuros dominē divi podi, viens radiators un dzeltena ūdensglāze, pieķēru sevi domājam dikti ķecerīgas domas. Pie ķeceriem mūsu pusē tiek pieskaitīts ikviens kurš neprasa Ušakova atkāpšanos, nepropogandē veģetārismu, neiestājās par geju tiesībām vai Žagaru kā operas vadītāju. Tā pat pie sliktajiem pieder tas, kurš nenošēro bildi ar podiem pavadot to ar komentāru- redziet! redziet kur tie miļjardi aizgājuši! Nozagti! Nozagti! ... un tā kamēr pakrīt bez elpas ģībonī. Ja es nekļūdos, tad tās bildes top viesnīcās, kas ir privātu biznesmenīšu būvētas un ar Krieviju, Olimpiādes organizatoriem vai federālajiem miļjardiem tām nav nekāda sakara. Un kas interesanti, tas vidējais statistiskais šērotājs un bļāvējs ir tik tups, ka viņš pat nav dzirdējis par to kas notiek tādas KF Aizsardzības ministrijā, kā būvē Sibīrijas gāzesvadu vai kaut vai štrāsi Adlera - Sarkanā pļava. Tur kur patiesi zog, tur liberālā kviecēju banda ir par slinku izlasīt, jo vieglāk taču nošērot divus podus.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]markizs
2014-02-07 10:05 (saite)
man liekas sakars ir tāds ar federālajiem miljardiem, ka viesnīciņas būvējuši visādi konkektētie čaļi, kredītus būvniecībai devušas valsts bankas (VTB, etc) un kredītu savukārt garantējuši valsts, attiecīgi ja čaļi paceļ cepuri tad pie sasistas siles paliek valsts un valsts bankas. Un kaut kur budžetā jau attiecīgie kre'diti ierakstīti pie neatgūstajamiem.

Tas protams sīkums salīdzinot ar daudziem megaobjektiem, bet nu tā strikti nodalīt arī nevar.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]racoon
2014-02-07 10:30 (saite)
Jā, tāds meķis tur varētu būt un gan jau ka vairākos gadījumos ir arī. But still, es tur redzu tādus vārdus kā radisson, kempinski utt. Domā vietās, kur nomnieks būs šis brends, attīstītājam dots valsts galvots kredīts?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]sirdna
2014-02-07 10:12 (saite)
katram savs.

es, piemēram, esmu truls un aprobežots pāķis cilvēka veidolā, un norises Krievijas aizsardzības ministrijā priekš manis ir intelektuālā stratosfēra, tāpat kā ōpera, geju tiesības un Žagars, kurš jocīgā kārtā ielien abās kategorijās.

Vot, divi podi atejā, to es saprotu!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]racoon
2014-02-07 10:26 (saite)
Nu ja, un pateicoties tam, ka lielajam vairumam divi podi ir pazudušo miljardu izskaidrojums, tiek veidota augsne lai diskreditētu pasākumu un iedragātu režīmu. Ja nevar pa ģēlu, tad paņems aiz podiem :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mapats
2014-02-10 12:24 (saite)
Pods, tas jau putina simbols, kopš draudēja visus mērcēt. Un vai tik nesanāks ka pašu beigās nomērcēs, tā teikt pats izvēlējās savu aiziešanas veidu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]black_data
2014-02-07 11:16 (saite)
Podi, i guess, ir vienkārši simbols. Bet, jā, šis vingrinājums tik cītīgi tiek izpildīts, ka jau vairs nav arī smieklīgi tie podi.

Citās ziņās, interesanti, protams, kādēļ tik ļoti sāp sirds par Krievijas miljardiem? Mums jau kādu laiku ir no Krievijas nošķirts maciņš. Varbūt sāpe par to, ka tajos miljardos ir iekritis arī kāds latiņš, kas no dvēseles atrauts, lai samaksātu par Krievijas gāzi, lai siltums mājā, un mobilo varētu uzlādēt?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]martcore
2014-02-07 13:09 (saite)
runa te, pirmkārt, ir par to, ka kvalitāti garantē pats personīgi putins (tieši tas ir moments, no kā ir zvērīga ahujā visa starptautiskā prese)
tas ko vispār nozīmē
to, ka visas šīs viesnīcas un ādleras ceļus sacels visādas privātpersonas ar vai bez kredītiem vai tiešas valsts naudas injekcijas, tas pofig - bet pēc tam taču viņa ieguldīto miljardu pārstavji ieradīsies to visu kaut kā pārbaudīt un kontrolēt kvalitāti
a viņi ņihuja neierodas un nekontrolē
kā tālo austrumu biedri uzbūvēja, tā lai arī ir

tas ir ļoti interesanti, kā visa šī infrastruktūra darbojas - vismaz man, kā sporta pasaulē ieinteresētajam pilsonim, ir arī incanti, kā finansiāli strādā pč fudbolā vai skotijas kērlinga federācija
nea, kapeiku nepišam

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]black_data
2014-02-07 13:22 (saite)
Nu, tu mums esi īpašs gadījums. Simts punkti lielākā daļa brēcēju par miljardiem, un tieši par miljardiem, ne gejiem, un ko tik ne, nav nedz nojēgas procesu, nedz šādas intereses.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]parasts
2014-02-07 14:01 (saite)
īsti nesaprotu par ko cepiens - soči tāds pionieru lāģeris jau vien ir.
nu, nesanāca pabeigt laikā. huj sņim. galdiņš par mazu, lai žurnālistiņš varētu novietot laptopu un peli? da labi, ka vispār nav teltī jāguļ.
vannas istabā pažarkas krāns - tas tak labi, vismaz toč zini ,ka izglābsies ugunsgrēka gadījumā.
tā taču ir krievija, joptv. un visu to infrastruktūru uzblieza skaitītās dienās, kas jau tā ir pārsteigums.
pie mums tak vēl lielāki brīnumi vērsies vaļā pēc pāris gadiem, kad beigsies garantija kohēzijai un nebūs vairs jāslēpj no eiropas modrās acs bāleliņu brīnumi.

(Atbildēt uz šo)


[info]snark
2014-02-07 14:20 (saite)
Pareizi. Normāli Vasjuki ar kikbeku. Nav ko skaust.

(Atbildēt uz šo)


[info]auksts_entelekt
2014-02-07 22:10 (saite)
http://www.youtube.com/watch?v=x-zKsijptpo

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]racoon
2014-02-08 04:38 (saite)
Tu atradi vienu Ņemcova vidaku. Nu un? Tādu šokējošo atklājumu ir 1001 gigabaits jūtūbā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?