ублюдок ([info]racoon) rakstīja,
@ 2011-12-14 10:01:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Par to instanc un to ziņōšan
Mārtiņš nesaprot, par ko te cepiens iraid. Pašķetinot Jūsu sarakstīto, uztveru, ka kāda Dieva radībiņa ir aizsūtījusi kādas citas radībiņas cibas printskrīnu uz Drošības policiju. Un?
Vēlreiz pārlicis šīs Jūsu sarunas savā nodzertajā smadzenē, nācu pie slēdziena, ka te nav aizvainojums par ziņošanas - neziņošanas faktu kā tādu. Te ir aizvainojums par "gimenes lietu". Tā teikt, mēs te cibiņā kā brālīši un māsiņas, a vot viens cūka sarainais to aiznesa tautiņās. Kamoooooon.

Jo kad es gaužos par konkurenci un tās cīņām, lasu iedrošinājumus vērsties KNABā, Darba aizardzībā, vidā, un neviens šīs ierosmes nenosoda. Bet in fact, tas taču ir tas pats. Vai ne? A tagad vot, meitēns netīšām nopurkājās svecītes tuvumā, i vot pažars sacēlās.

Jā, un pielikumā varu teikt, ka orgāniem šādas ziņas ir pohuj. Ne viņiem ir resursu kas tās apkopos, ne kas izvētīs. Vismaz tādus cibas ziņojumus. Ja iesniedzies "pa nopietno", pastāv risks, ka pašu izdrāzīs, līdz ar to, pis tos orgānus zirgs!


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]affair
2011-12-14 10:12 (saite)
tak kāds pažars, visi jau sen aizmirsuši. viegli pajokoju par tēmu, visi meitēni zina, ka tas nav jāņem par pilnu :)

(Atbildēt uz šo)

Neticami, bet fakts - es to rakstu!
[info]shelly
2011-12-14 10:16 (saite)
+1.

(Atbildēt uz šo)


[info]begemots
2011-12-14 10:46 (saite)
+1

(Atbildēt uz šo)


[info]indulgence
2011-12-14 10:51 (saite)
Viena lieta ir vērsties pie knabiem par to, ka no tevis spiež kukuli, citādi pašvaldības pasūtījums tiks citam, bet pavisam cita lieta ir rakstīt kļauzu "izsūtiet uz Sibīriju manu kaimiņu Bērziņu, jo viņš saka, ka maximkā kūpinot vecas vistas ar beigušos derīguma termiņu, tāpēc viņš redz iešot turpmāk iepirkties rimčikā - par sociālistiskās maksimkas apmelošanu un tēvzemes nodevību, pēc 58. panta kā kontrrevolucionāru", tb nejauc pirkstu ar... gurķi.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]jff
2011-12-14 12:03 (saite)
Tu pārlieku primitivizē, un caur to veikli nomaini pointu.

Nedomāju, ka visi šūmēsies, ja ziņosi par to, ka kaimiņiene nogalinājusi vīru. Vai kaimiņš katru dienu sit sievu. Vai par to, ka kaimiņš iegādājies tonnu minerālmēslu, lai arī nenodarbojas ar lauksaimniecību, un nopircis arī visādus "vadiņus" un jau nedēļu šķūnītī kaut ko būvē.

Vai arī par viltus zvanu "lidostā bumba", kura rezultātā tūkstošiem cilvēku nekur neaizlido, un vēl simtiem citu nostādīti uz ausīm.

Man šķiet, drīzāk būtu vietā diskusija par to, vai joks "banka grimst" ir vai nav pielīdzināms jokam "lidostā bumba". Jo sekas abiem jokiem ir apmēros salīdzināmas.

Šobrīd izskatās, ka vairums uzskata par pieņemamu jokot par bankām. Bet (atļaušos minēt) neuzskatītu par pieņemamu jokot par bumbām lidostā. Interesanti, kāpēc? Tāpēc, ka bankas (un valdība) ir tie lielie bubuļi, dēļ kuriem visas mūsu nedienas?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]watt
2011-12-14 14:01 (saite)
vajag bišķi aizdomāties vai nav tā kā šķība tāda sistēma, kur joks "banka grimst" var nogremdēt banku. reāli, vai tiešām tāda banku sistēma mums ir vajadzīga?

tb, pakāpies soli sāņus, apskati kastīti no malas. banku nestabilitāte ir sistēmiska problēma kas jārisina, nevis "davai visi trīcēsim un drebēsim, ka tik kāds baumu nepalaiž".

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]begemots
2011-12-14 15:03 (saite)
Jā, un nē.

Negribu atkal pacelt kaut kādas mistiskas kaislības, bet, cik saprotu, jebkura banka tomēr "runs on trust" un ja visi ieguldītāji raus fraku, banka beigs darbu, jo apsaimnieko jau tikai svešu naudu.

Bet es gan gribētu piekrist [info]jff, ka šai diskusijas zarā notiek jēdzienu aizvietošana, jo sākotnējais stāsts bija tai skaitā nebūt ne par joku.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]jff
2011-12-14 16:25 (saite)
Esošajā pasaules ekonomikas un finansu arhitektūrā nez vai ir iespējama banka, kuru nespētu nogremdēt baumas. Ja nu vienīgi kādā pilnīgi totalitārā valstī. Šajā burbuļpūšanas laikmetā nauda sāk zaudēt vērtību jau mirklī, kad vēl nav nožuvusi tās drukas krāsa, tāpēc vispār bez bankām iztikt grūti.

Jājautā nevis tas, vai šāda banku sistēma mums vajadzīga, bet gan, vai šāda pasaules burbuļpūšanas un patērēšanas ekonomika mums vajadzīga. Bankas šajā spēlē nebūt nav tie galvenākie špīleri.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?